Kvyat: Mercedes Motoruyla Yeniden Şampiyon Olabiliriz

yazar:

kategori:

Daniil Kvyat, Mercedes motoruna geçmeleri halinde yeniden yarış kazanabileceklerinden emin.

Red Bull, turbo motorlar döneminde yaşadığı sorunların ardından Renault ile yollarını ayırıp Mercedes veya Ferrari motoruna geçmek istiyor.

Şampiyonluğun en büyük favorisi Mercedes buna sıcak bakmasa da Ferrari Avusturyalı takıma motor sağlamaya hazır.

Daniil Kvyat “Şasimizin artık en iyilerden olduğunu söyleyebilirim. Tabi bunu söylemek çok kolay. Mercedes gibi güçlü bir motor ile yeniden rekabetçi olacağımızdan hiç şüphem yok”

“Güç ünitesi seçimi benim sorumluluğumda değil. Bu konuda birşey diyemem”

“Eğer rekabetçi motorumuz olursa yarışlar kazanıp Mercedes hakimiyetini durdurabiliriz. Takımın mümkün olan en iyi kararı vereceğinden eminim” dedi.


Yorumlar

“Kvyat: Mercedes Motoruyla Yeniden Şampiyon Olabiliriz” için 6 yanıt

  1. Kvyaaatttt… 🙂

  2. Kopya çektiği adamı geçmeye çalışmakla aynı şey bu. Mercedes ya motoru kısıtlar ya da vasat bir motor satar. RB şampiyonluk istiyorsa yeni bir motor tedarikçisini spora sokmalı.

  3. Bunlara düzgün motor veren bir Renault vardı, onlarıda soğuttular artık onlarda yeni takım kuruyor. Şimdi ne yapacaklar çok merak ediyorum. Mercedes motor vermekten korkuyoruz ayaklarında ama yalan. Seve seve verirler kötü bir motor. Redbull’un bu saatten sonra yapacağı en mantıklı hareket ya kötü olan Honda ile anlaşmak ya da yeni bir motor üreticisini spora sokmak olur.

    1. MuhammedAlonso avatarı
      MuhammedAlonso

      @v12 alakasız ama pp fotonu atabilirmisin rica edersem

  4. Mercedes motoruyla Mercedes’i yenecekler 🙂 Azıcık mantık olsa böyle bir şey söylemezdi zaten. Mercedes motoruna geçerlerse anca 2.takım olurlar. Zaten şu saatten sonra da RedBull şampiyon filan olamaz. Renault kendi takımını aldı. Renault ile devam etseler en iyi motoru yine alamayacaklar. Şasiyle de hiçbir yere varılamaz.

  5. [ÇⓐğR|]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [ÇⓐğR|]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Kvyat ne kadar saçma konuşmussun :(.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir