Marchione: Gelecek Sene Ferrari için Kilit Olacak

yazar:

kategori:

Sergio Marchione, 2016 yılının Ferrari için kilit yıl olacağı görüşünde.

Bu yıla ciddi bir yapılanma ile giren Ferrari, şuana kadar 2 galibiyet aldı ve hemen hemen her yarışta podyuma çıktı.

Ferrari’nin başkanı Sergio Marchione “Ferrari’nin sonuçlarından memnunum. Geçen senenin son yarışların öndeki rakiplerimiz ile olan farkı unutmamamız gerekiyor”

“Tabi ki daha fazlasını bekliyoruz. Amacımız Alman meslektaşlarımızı yakalamak. Bir sonraki yıl Ferrari için kilit olacak. Çünkü biz yeni araç üzerinde çalışmaya çok erken başladık”

“Kimi’nin sözleşmesine gelirsek; onun biraz baskı altında olduğunu hissettim. Sözleşmesini uzatmak mantıklı bir seçenekti. Bu sayede onu daha motive hale getirmek istedik. Kimi büyük bir adam ve müthiş bir sürücü. Sebastian ile beraber güçlü bir kadromuz var”

“Monza’yı takvimde tutmak için herşeyi yapmalıyız. Bernie Monza’nın F1 için ne kadar önemli olduğunu anlayacaktır.” dedi.


Yorumlar

“Marchione: Gelecek Sene Ferrari için Kilit Olacak” için 3 yanıt

  1. Marchionne konuştuysa Ferrari’nin sonu yakındır. Gitsin Chrysler’i toparlasın. Ellerinde patladı koca şirket.

  2. [ÇⓐğR|]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [ÇⓐğR|]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Bizimkiler her tur da iyi tur attıkça taraftar çıldırıyordu monzaa bırakılır mı beeeee.Konuşmada ki kilit nokta ”Amacımız Alman meslektaşlarımızı yakalamak. Bir sonraki yıl Ferrari için kilit olacak. Çünkü biz yeni araç üzerinde çalışmaya çok erken başladık”

  3. FerrariFanTR avatarı

    Çıldırt bizi başkan. Bernie monzanin ne kadar önemli olduğunu anlayacaktir derken biraz tehdit kokusu aldim sanki. Raikkonen in sözleşmesini uzatmak belirsizliği ortadan kaldirmak tabii ki pozitif etki yapmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir