Raikkonen, Kardeşine Ralli Aracı Hediye Etti

yazar:

kategori:

Fin yayın organı MTV3’e göre 2007 Formula 1 dünya şampiyonu, şimdilerin WRC sürücüsü Kimi Raikkonen, ağabeyi Rami’ye kendi Fiat Abarth Frande Punto S2000 aracını hediye etti.

30 yaşındaki Raikkonen, S2000 ile 2009 senesinde bir çok defa yarıştı; bunlara Finlandiya’daki ilk WRC yarışı da dahil.

Kimi Raikkonen’in Ocak ayı sonlarında Arctic Lapland Rallisi’nde boy göstermesi, Red Bull markalı Citroen C4 ile ilk yarışması olacak.

Lapland rallisinin organizatörleri, hem Kimi’nin hem de Rami’nin katılacağını doğruladı.


Yorumlar

  1. Kimi ailesine düşkün bir pilot.Ramiye arabayı almasa şaşırırdım zaten 😛

  2. evt aynen öyle.Mütevazi Bir aile Yapısı.Milletin anneleri babaları Takım garajlarında show yaparken Kimi'nin ailesi yarışları normal seyirci gibi bilet alıp Tribunden izliyorlarmış..
    Örneğin bu sene Belçika GP'sinde Eau Rogue düzlüğündeki (hanı Rai'nin Kubica Ve Fisi'yi 2008'de Lewis ve Felipe'yi yediği düzlük)tribünden izlemişler..

    Kaynak = F1 Racing Ekim sayısı..
    "SPA KRALI RAIKKONEN"başlıklı yazı..

  3. espoir(Al10so)  avatarı
    espoir(Al10so)

    Ulaş her ne kadar bazı konularda aynı şekilde düşünsekte bu yaptığın yanlış bir davranış. Başkalarının yaptığı yanlışlıklar veye ahlaksızlıklar sana aynı şeyleri yapma hakkını vermez. Aynı tarzda davranıpta ders verme hakkını hiç vermez. Zaten insanların bu davranışından rahatsızlığını bu şekilde dile getirirsen olumlu hiç bir katkısı olmaz. sana yapılmasını istediğin şeyi başkasına yapma. sen efendi ol ki başkaları, bak biz o kadar laf ediyoruz adam hala çirkefleşmiyor diyebilsin. sende böyle yaparsan olayı kim başlattı,kim haklı, kim haksız belirsizleşir. o yüzden başka pilotun haberinin altına yorum yapacaksan lütfen yerici yorum yapma ki bizim pilotumuzun altına aynı tarz yorum yapıldığında savunabilmeye hakkımız olsun!

  4. mclaren team…
    bahsettiğiniz resme baktım. bir annenin bir babanın yaşamında başına konabilecek en büyük talih kuşu kimi gibi bir evlat. f1 den aldığı ilk ücreti hemen götürüp annesine babasına vermiş(kaynak f1 racing dergisi 2001 yılı sayıları). kendi halinde mütevazi bir aile…gerçi f1 de ki pilotların geneli gerçekten iyi aile çocukları annelerini babalarının sevdiği insanlar.

  5. bu yarışları seyredebileceğimiz bir internet tv si veya uydu kanalı varmı acaba?

  6. arkadaşlar beğenmediğiniz yorumların yanında kırmızı ile ünlem işareti var ya oraya tıklayın site yönetimi rahatsızlık verenleri buradaki tıklamalara göre değerlendirip o kişinin bir daha yazıp yazmamasına karar veriyor.

  7. arkadaslar herkes tabıkı tuttuğu pilotu över.kiminin su fiat puntosuna bayılıyorum ya aracın ustundekı sekıllere hayranım acaba anlamı falan varmı ?

  8. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    kardeşi aynı araçla Kimi kadar mükemmel olamaz çünkü o Kimi Raikkonen herkesten farklı ICEMAN!!!

  9. inci incili avatarı

    ver tabi. biricik abicine verceksin de kime vereceksin. bu arada rami raikkonen 14.12.1977 doğumludur. yani kimi'den büyük.

  10. ulaş sen böyle yaptığın sürece nasıl tepki bekliyorsun ki biraz olumlu ol ya

  11. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    wrc-rai şuana kadar kimi hiç bu şekilde eleştirmedim eleştirmemin sebebi biraz bizide analyın siz her alonso haberinin altına onu kücük düşürecek hele kişiliğine laf edecek sözler söylüyosunuz sadece biz ne hissediosak sizde şuanda onu hissediyosunuz benm yazdığım eleştirelrmdn sonra

  12. ortalığı her yorumunda karıştırıp proveke eden belli bir de çıkmış tafra atıyon çok şükür f1 den ayrıldı ama yine sizin gibilerden kurtulamadı ne yazık ki.ne diyim ya

  13. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    kimi f1 bıraktı cok rahat oh kebab 🙂 ama fanları hala ortalığı karıştırıyor 🙂 kimi bu taraftarların hiç sana cekmemiş yaw 🙂

  14. ulaş kimiyi boşver sen kendin uçmuşsun zaten dikkat et bir yerlere patlama

  15. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    vay kimiye baksen :)) kimi ben senin yerinde olsam bi fabrika acarım içinde f1 şaraplarını üretirim :))) sonra uc kimi uc 🙂

  16. mc laren team teşekkürler mütevazi bir aile türk yapısına benziyor belkide o yüzden finleri seviyoruz ama sana niye – attı birisi anlamadım paylaştığın için saol – yi düzeltiyorum

  17. bildiğim kadarıyla abisi değil kardeşi
    http://img353.imageshack.us/i/134kqdb6.jpg/
    raikkonen ailesine bu linkten bakabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir