Hamilton “Sıralamalar Heyecan Vericiydi”

İtalya GP öncesi bu seneki 11. pole pozisyonunu kazanan Lewis Hamilton, Ferrari ile olan mücadelenin heyecan verici olduğunu söyledi.

Antrenmanlarda Ferrari’den çok güçlü görünen Hamilton ve Mercedes, sıralamalarda sadece 0.2 sn önde polü kazandı.

Hamilton “Ferrari iyi iş çıkardı. Kimi Raikkonen ve Sebastian Vettel çok yakındı. Böyle ilginç mücadele olması harika. Ancak aracımız haftanın başından beri hızlıydı. Takım, mühendisler ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Ve Brackley ve Brixworth’te çalışan, şasinin iyileştirilmesinde ve güç ünitesinin dayanıklılığının artmasında faydası olan herkese teşekkürler.”

“Sonuçtan çok mutluyum.  Başka ne diyebilirim bilmiyorum. Ancak kabul etmeliyim ki Spa’daki pole turum daha iyiydi.”

“Nico’nun aracında motor değiştirilmek zorunda kaldık. Sorunun ne olduğunu bilmiyorum ancak bildiğim kadarıyla endişelenmem için bir sebep yok.”

“Mekanikerlerimiz inanılmaz derecede hızlı bir şekilde motoru değiştirmek için her şeyi yaptılar.”

“Bugünkü tüm zorluklara rağmen umarım yarın takım için çok fazla puan toplarız.” dedi.

 


Yorumlar

“Hamilton “Sıralamalar Heyecan Vericiydi”” için 3 yanıt

  1. 2007 ve 2008’de en iyi araç Massa’da iken şampiyon olamamıştı. Hamilton hiç değilse altındaki aracın hakkını veriyor. BMW Williams’ zamanında şampiyon olacak araç üretmişti ancak Ralf ve Juan Pablo bir halt becerememişlerdi. Massa da aynı şekilde bir haltı beceremyen paralı bir pilot.

  2. 12 yarışta 11.pole. ne sen 2007-2008 gibi kendini veriyorsun (ki buna ihtiyacın olmadığı için), ne de ortada bir heyecan filan var. makine takır takır gidiyor, sen 12’de 11. poleyi bakkaldan ekmek alır gibi normal bir suratla karşılıyorsun, en büyük derdin ise hatunlar ve kafanı ne renge boyayacağın fantazisi. hayat sana güzel hamilton, ayak yapmaya gereksiz laf çevirmeye ve traşa gerek yok. kıymetini bil, böyle makine herkese nasip olmaz her zaman.

    1. +1 Hislere tercüman olmuşsun. Hamilton’un pole kupasına, bukadar yakında olan Ferrari’ye rağmen pole sevinmeyişi bile sezonu özetledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir