Vettel Rüyayı Gerçek Yapmak İstiyor

yazar:

kategori: ,

Sebastian Vettel, Ferrari’nin ev yarışında galibiyet rüyasını gerçeğe döndürmek istiyor.

Ferrari, Raikkonen ve Vettel ile Hamilton’un 0.3 saniye gerisinde ikinci ve üçüncü oldu.

Bu yıl Raikkonen’e ikinci kez geçilen Vettel, yarışta galibiyet hedefliyor.

Vettel “Herşeyden önce bu takım için harika bir sonuç. Sadece ikincilik ve üçüncülükten bahsetmiyorum, Hamilton’a çok yakınız ve bu iyi bir haber”

“Damalı bayraktan önceki son turumda seyirciler ayağa kalktı ve bu harika bir duyguydu. Bu destek ile yarın podyumun en üst basamağında olmak istiyoruz.”

“Lewis’in önünde olamadığımız için üzgünüz. Bu aslında benim kişisel bir duygum. Monza’da kazanmak istiyorum ve bu benim rüyam. Bunu gerçekleştirmek içi herşeyi yapacağız”

“Her yarışta gelişmeye çalıştık ve burada da gelişmeyi başardık. Spa’dan sonra dengeyi geliştirdik ve muhtemelen bugünkü başarının anahtarı bu.”

“Önümüzde zor bir yarış var ve gerçekli olmalıyız. Taraftarları mutlu olmak için herşeyi yapacağız”

“Tabi ki bugün ortaya koyduğumuz performanstan mutluyum. Ancak ikinci bölümdeki turumu yakalayamadım” dedi.


Yorumlar

“Vettel Rüyayı Gerçek Yapmak İstiyor” için 2 yanıt

  1. [ÇⓐğR|]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [ÇⓐğR|]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Geçen bir haber altına bilimsel olarak psikolojik tahminden bahsetmiştim.Dediklerim bugün çıktı.Vetteli ayrıca kutluyorum.Çünkü 2.sektörde ki hatasını söylemiyor takım arkadaşının turuna gölge düşürmemesi için ki aralarının ne kadar iyi olduğunu son anlarda gördük.Bugün polu başarabilirmiydik ? Belki.. İlk sektör hamiltodan 0.091 yavaştık,ikinci sektör hatadan dolayı 0.250 civarı çok yavaş kaldık.Üçüncü sektörü göremedim ama 2.sektörü gölgeleyecek bir şekil de attığından eminim.Bilen biri varsa sektörleri paylaşırsa sevinirim.Vettel yeni kalkış kuralıyla birlikte gerçekten iyi ivme yakaladı.Son iki yarıştır muazzam hızlı kalkıyor.Bunun yarın ki yarışa da yansıması olasılık.Bu isteklilikle beraber rüyalarını gerçek yapacağını ve ölümüne savaşacağı kesin.Bunun yanın da inşallah hatalar yapmaz 🙂

  2. ne kadar vettel ci olsamda kazanacagini dusunmuyorum iki ferrariden yalniz biri podyumda olur o da 3 cu luk olur bence hamilton alir yarishi rahat bir tehlike olmaz onun icin bitmisdir sezon

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir