Lotus Lastik Isıtıcılarını Diğer Takımlardan Ödünç Almış!

yazar:

kategori:

Gece yağan yağmur takımın kendi ısıtıcılarına zarar verince Lotus rakip takımlardan lastik ısıtıcı battaniyeleri ödünç almış.

Lotus’un pist kenarı operasyonları şefi Alan Permane takımın Ferrari, Toro Rosso ve Sauber’in yardımı olmasaydı piste çıkamayacağını itiraf etti.

“Bu sabah lastik ısıtıcıları ile bazı sorunlarımız oldu, yağmur bize kötü bir oyun oynadı. Geldiğimizde hepsi ıslanmıştı ve çalışamayacak durumdaydı. Neyse ki diğer takımlardan ödünç bulabildik.”

“Sauber, Ferrari ve Toro Rosso’ya minnettarız. Bize verdikleri 1-2 set ısıtıcı sorun yaşamamamızı sağladı.”

“Ancak sıralamalar boyunca lastiklerimiz değiştikçe yenilerini ısıtmak zaman aldı ve özellikle son seansta araca takılan lastikler doğru sıcaklıkta değildi.”

“Bize yardım eden takımlara çok teşekkür ediyoruz, onlar olmasaydı bunu yapamazdık. Sauber ve Toro Rosso ile doğrudan rekabet içindeyiz, ancak onlar bize yardım etmekten çekinmediler.”


Yorumlar

“Lotus Lastik Isıtıcılarını Diğer Takımlardan Ödünç Almış!” için 9 yanıt

  1. ismail fatih alkan avatarı
    ismail fatih alkan

    Kendi içlerindeki sorunu inşallah kısa sürede çözerler eğer art niyetli bir durum varsa. Yok aptalca bir hata ise kısa sürede kendilerine gelmeleri lazim çünķü F1 hata affetmez. Yarın gider süspansiyon parçasını sıkmayı unuturlar yada bijonu takmazlar canlar yanar bende bu durumu hiç mi hiç istemem.

  2. gözlerim yaşardı lan demek isterdim ama yaşarmadı. ama yine de gerçekten mutlu eden bir ayrıntı oldu. Tebrikler yardım eden takımlara

  3. İşte böyle sportmence hareketleri özledik..Aferin Toro Rosso ya Sauber e ve Ferrari ye…

    Lakin ısıtıcıların bu hale gelmesındekı sorumsuzların amacı ne??Bu kadar amatörlük mü yoksa yakım ıcınde maddı huzursuLugun belirtilerimi?

  4. vay be. güzel şeyler bunlar özellikle sonu çoğunlukla belli olan bi sezonda.

  5. cgdsny_Ferr avatarı

    Yaşasın alçak gönüllülük, yaşasın tatlı rekabet

  6. Sportmenlik güzel, Sauber-Toro Rosso ve Ferrari adına, yalnız battaniyeler nasıl yağmurda kalıyor ya? Bu kadar amatörken nasıl olacak bu işler? F1 de neler oluyor gençler?? Birinin benzini biter, birinin battaniyeleri yağmurda kalır, biri pitte farklı lastik takar?? Çok komik değil mi bunlar???

  7. Lastik ısıtıcıları su geçirmeyen bir yere koymayı düşünmekten aciz hale gelmiş koca takım. Batırmalarına şaşırmamalı. Diğer takımların sportmenliklerine dua etsinler.

  8. Harbiden çok güzel hareketler bunlar

  9. sportmenlik. bunlar güzel detaylar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir