Schumacher: "Hiç Ayrı Kalmamış Gibiyim"

yazar:

kategori:

Formula 1’e geri dönem şampiyon pilot, GP2 aracı ile Jerez’de teste çıktı. Bu testte serinin teknik programına destek verdi, aynı zamanda da F1 testlerinin yasaklı olması nedneiyle sürüş şansı yakalamış oldu.

Kişisel internet sayfasında yazan Schumacher: “Test süperdi. İlk iki gün hava handikapı vardı ama üçüncü günde çok şey yaptık, hatta oluksuz lastiklerle bir yarış simulasyonu bile.”

“Beklediğimden iyi geçti. Aracın içinde kendi hemen iyi hissettim, hiç ayrı kalmamış gibiydim”

Schumacher, geçirdiği motosiklet kazasında boynunu incittiği için geçen sene Ferrari ile spora geri dönememişti. Ama Alman pilot, GP2 testinde bunun herhangib ir izinin kalmadığını söyledi.

Schumacher: “Kazanın yan etkileri uzun süre önce kayboldu. İşte bu yüzden boyun ağrılarımın artık sorun yaratmayacağından eminim. Bir sene önceydi, şimdi geçti”

“Aralık ayından bu yana çok dikkatli bir şekilde antrenman yapıyorum; kendimi çok taze ve zinde hissediyorum. Jerez’de aracın içinde kendimi bu kadar iyi hissetmemin nedenlerinden biri de bu”

“Ama Formula 1 farklı bir şey. G-kuvveti daha yüksek; tam bir kıyas olmaz. İşte bu yüzden Şubat ayındaki testi sabırsızlıkla bekliyorum. Ondan sonra eski hislerim geri gelecek. Geri dönmeyi dört gözle bekliyorum”

Testlerin başlamasını bekleyen Alman pilot, yarıştığı son bir kaç seneye göre şimdi daha da hevesli olduğunu söyledi.

Schumacher: “2006 sonundaki emekliliğim ardından çok mutluydum. Rahatlamıştım, özgürlük gibiydi.”

“Bu duygunun keyfini yaşadım. Çünkü son iki senede F1, beni çok zorladı. Her zaman çok sevdiğim yarışmak değil, sürekli olarak gözlem altında yaşamak. .bu üç sene sessiz kalmak beni gerçekten çok iyi hale getirdi.”

“Bataryalarımın tamamıyla dolu hissi var. Enerjim bütünüyle geri döndü. İçimdeki kıpırtıyı ve ne kadar motive olduğumu hissedebiliyorum. Çünkü bu rekabetçi dört gözle bekliyorum. Bütün bunlara başlamak an meselesi.”


Yorumlar

  1. sevgi_tekefsaneschumi  avatarı
    sevgi_tekefsaneschumi

    Tekefsanem, Sen hazırım diyorsan şüpheye ne hacet :)) bizler zaten hep hazır bir şekilde seni bekliyorduk :)) 2010 tarihin asla unutamayacagı bir sezon olucak bunu şimdiden hissedebiliyorum:))

  2. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Bu adama rekabetci arac verin sampiyon olmak icin her şeyi yapacaktir yaşına bakmayın o su an eskisinden daha iyi babasının yorumunu okudum gazete de şöyle diyor.Schumi 1 ay boyunca Test yapiyor antreman yapiyor iyilesmesi icin bütün cabayi gosteriyor diye haber gecdi.Bende bu haberi okudugumda dedim f1 e geri gonecek ve döndü bu habere parti verdim simdi bu sene 2010 da sampiyon olursa artık suratımı MERCEDES GP YE Boyatırım bu CILGIn lıgı yaparim.Cunku Schumiye az bile onun dönmesi yeter bizim icin.

  3. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Haberi okudugumda icimde bir şey canlandı bu adamin yorumlari beni daha cok heyecanlandırıyor Inanin ferrarideyken her kazandıgında evde parti verirdim simdi ise daha bir bambaska donus yapiyor Bu kapışmaya Kalp dayanmaz Haberi okurkewn inanın elip titredi monıtore o hırslı sozleriyle kafayı gomdum ben ondan daha cok istiyorum kazanmasını inanın schumi bunu yapacaktir.

  4. Fransa'da tekrar kazanırsa bir pistte 9 kez kazanmış olacak. Şampiyon olursa 8. şampiyonluğu olacak.. vs. vs.

    Beyler bayanlar, gözlerinizi açın ve iyi bakın. Bu sene bir tarihe daha tanıklık edebilme şansınız var.

  5. FelipeFernando avatarı
    FelipeFernando

    hep şöyle bir feslsefem vardı:ya ferrari pilotu şampiyon olur yada kim olursa olsun umrumda olmaz.bkz:2009. umarım 2010 da şampiyon bir ferrari pilotu olur.olmazsada schumi ye kaybetmekten gurur duyarım.nede olsa onun yaptıklarını unutmak gibi bir düşüncemiz olamaz.ama umarım biz şampiyon oluruz.schumi f1 de sonuncu da olsa f1 e katacağı şeyler olduğunu düşünüyorum.tipik Alman hırsı..

  6. Furkan  Karaman avatarı
    Furkan Karaman

    enerjili olmasının yanısıra schumacher şampiyon olabileceğine aşırı inanmasaydı f1'e geri dönmezdi

  7. one-Schumi-and-F1-lover . avatarı
    one-Schumi-and-F1-lover .

    25 Şubat değil 25 Ocak olacaktı yanlış yazmışım pardon.

  8. Boyun ağrıları hakkında söyledikleri içime su serpti. Artık önümüzde duracak bir engel yok.

  9. Schumii Kimi avatarı

    Adamım sen böyle konuştukça giderek keyifleniyor ve sabırsızlanıyorum.

  10. one-Schumi-and-F1-lover . avatarı
    one-Schumi-and-F1-lover .

    valla şu anda bende yaşayan efsane M.Schumacher kadar içim bir kıpırtı,bir heyecan,bir zinde kadar hissediyorum 🙂
    bu yazıyı okurken bile vay bee diyebiliyorsunuz
    önce 25 Şubat gelsin Mercedes aracımızın aerodinamik şeklini,görsel şeklini (renk,sponsor vs..),adamım Schumi ve Rosberg'in üzerindeki tulumları,kasklarını tabi 25 Şubat'da giyerlerse ki TRF1 için yorucu gün olacak :p
    olmazsa test zamanlarında görürüz ki test günlerinide en az 25 Şubat'daki gibi sabırsızlıkla bekliyorum
    bütün bu olanlardan sonra kısaca değinmek gerekirse 2010 sezonu zevkli,bol adrenali yüksek,gerilimi yüksek müthiş bir sezon olacak şimdiden hayırlısı olsun 2010 sezonu tüm takımlar ve pilotlar için.

  11. Düşünmemek elde değil… Mercedes-Benz , yine ok gibi araçlarmı yaptıda bu ikili (MSC ve Ross) çok rahat konuşuyorlar.

  12. can bundy (spa 2000) avatarı
    can bundy (spa 2000)

    Full-Charge olmuş bir Schumacher.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir