Raikkonen’in Kalkışına Tifosilerin Tepkisi

yazar:

kategori: ,

Yorumlar

“Raikkonen’in Kalkışına Tifosilerin Tepkisi” için 13 yanıt

  1. Kalkışı unuttuk. Strateji özürlü bir kenar yönetiminin var. Gerçi Williams kenar yönetimi varken bir nebze iyi sayılabilir. İlk pit stoplarda neredeyse herkesin tek pit stop stratejisi yaptığı yarışta neden bu kadar uzun pitte kaldık anlamak mümkün değil ne gibi bir fayda bekleniyordu çok merak ediyorum. Ross geri gelse keşke yada Horner transfer edilse.Yok böyle kaç yıldır bir tane güzel stratejik hamle hatırlamıyorum.

  2. [ÇⓐğR|]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [ÇⓐğR|]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ
    1. [ÇⓐğR|]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
      [ÇⓐğR|]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ
      1. Ne paylaştıysan gözükmüyor bende.

        1. [ÇⓐğR|]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
          [ÇⓐğR|]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

          Bende de gözükmüyor.Onay bekliyor sanırım.Onay gelince izlersin 🙂 V6 ile V8 start düzlüğünü gösteriyordu.

    2. Şu ses işini biraz fazla abartmıyor musunuz acaba? Tamam 2014’te rezildi ama bu sene V8’e oranla yine daha alçak olsa da kat kat daha iyi ve gelecek senelerde artmaya da devam edecek. Kaldı ki 2014 araçları bile süper arabalar kadar inletmiş ortalığı.

      1. [ÇⓐğR|]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
        [ÇⓐğR|]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

        V8’e oranla bu motorların iyi olduğunu düşünmek saçmalık ötesi..Biz öküz sesi istemiyoruz arkadaş çığlık istiyoruz.İstediği kadar artsın ses böğürür gibi ses çıktıkca ben zevk almam.

  3. rai nin sezonu

  4. Bu ne rezilliktir arkadaş gram araç sesi gelmiyor. Resmen sessiz sinema.

    1. [ÇⓐğR|]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
      [ÇⓐğR|]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

      Demi ya inletiyordu v8 orayı.

  5. volkankanax avatarı

    My poor Kimi :(( bu adam şanssızlık larda tarih yazdı …Bu kadar şanssız olup bu kadar sevilen bu kadar tutulan bir pilot olmak sadece bizim Kimimize has bir şey olmalı

    1. Abicim bırakın artık şu şansızlık muhabetlerini.Çocuk bile yemiyor bu mavraları.Gridde 17 yaşındaki Verstappen bile böyle bir olay yaşamazken yılların Kimi’si startta tıpkı Arrivabene’nin dediği gibi ”elleri karıştı” diye dalga geçiyor.Böyle bir start yok arkadaşım,bunun arkasında durmanın da bir manası yok.Kimi’yi deli gibi seversin anlarım ama böyle bir olayda da eleştirmeyi bileceksin.Burada bir çok Kimi fanı artık gerçeği görüp eleştirisini de yapıyorken sen hala şansızlık diyorsun.Şansızlık saçmalamak değil.Bu adam Spa’da da sondan kalktığında hata yaptı startta.Start kuralı değişti ve buna Kimi adapte olamadı.Olabilir normal.Ama adama sorarlar 2 hafta boyunca ne yaptın sen o uzun arada?Burada asıl hata Kimi’ye eli ayaşına dolaştı diyen Arrivabene nin aslında.O zaman pilotunun elinin ayağına dolaşmasına müsaade etmiceksin.Bunun önemlemini alacaksın ..

      1. volkankanax avatarı

        Yaa zaten geri düşeceğini tahmin ediyorduk hepimiz ama 2. Başlayıp sonuncu olmasi anormal değil mi sencede…Hayır yani öyle bir elestiriyorsunuz ki sanki verstappen ve maldonado yani bu adam…diyelim ki eli çarptı şanssızlık olmuyor mu bu sürüş eksikliği bilgisiz bir pilot mu nedir yani…Luca badoer yarışmadi o araçta 5 yıllık ferrari pilotuydu muhakkak pilottan yada araçtan beklenmeyen birsey oldu formasyon da niye ham dan iyi kalkabildi ya eli çarptı yada yurtdışı kaynaklı haberlerde ve forumlarda söylendiği gibi mühendis green wood birseyler söyledi ve ayAr bozuldu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir