Haug, Schumacher'in Bir Numara Olacağını Kabul Etmedi

yazar:

kategori:

Haug, Alman DPA ajansına verdiği demeçte “Michael yedi dünya şampiyonluğunu takım arkadaşı ona şans tanımak zorunda kaldığı için ya da o şekilde emir aldığı için kazanmadı.”

“Direktifler sonucu bir takımda bir numara olmazsınız sadece performansınız sayesinde olursunuz, ki eğer iyi bir araç verirsek onlara, ben takım pilotlarımızın performansına inanıyorum. Aksi takdirde onlarla anlaşma imzalamazdık.

“Nico dilediği kombinasyonu buldu. F1’de daima gümüş ok ile yarışmak ve yanında da Michael’ın olmasını istiyordu. Bu belki bir hayal gibiydi ama gerçeğe dönüştü.” diye konuştu.

Haug, Mercedes’in sezon boyunca takım hiyerarşisinin ne yönde olacağını açıklamaya devam etti:

“Farklı bir düşünce sistemimiz var. Başarısız olmayı düşünmüyoruz ama çok sıkı çalışmayı, kendimizi adamayı ve başarıyı düşünüyoruz.”

“Eğer başarılı olamazsak, bu başarıya ulaşana kadar durmayacağız. “

2009’a baktığında Haug, Lewis Hamilton’ın sezon sonundaki başarısında da bahsetti: “Son sekiz yarışta… kimse Lewis Hamilton’dan daha fazla puan kazanmadı. Önemli olan ne kadar hızlı ayağa kalktığınız ve mücadeleye başladığınızdır.”

 


Yorumlar

  1. Schumacher yazan bir yerde numara aramaya gerek yok.

  2. mercedes gp nin büyük hissesi mercedeste ve tamamınıda alacak brawndan.dolayısıyla söz sahihi mercedes gp ve mercedes motor sporları sorumlusu norbert haug.haugun kastettiği de brawn farraideki gibi bir takım patronluğu yapamayacak !!! yani iki pilotdan biri matematiksel olarak şampiyonluğu kaybetmedikçe ross amca emir veremeyecek sen yavaşlada öteki geçsin diye.bilmem anlatabildimmi.verdiğinde ise mercedeste işi biter.
    zaten mclaren mercedes ortaklığında ron denis 1.-2.pilot ayrımı yapıyordu.haug için bu geçerli değildi.

  3. ros brawn sadece takım şefi değil, takım hisseleri olanda bir ortak.

  4. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Büyük Boss Konusmus 🙂
    Ayrica Vega Nitro Arkadasimiz Cok Güzel Açıklamis

  5. ross brawn haug un bu dediğini iyi dinle kulağına küpe yap yoksa takım şefliğin biter.

  6. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Süper bir yorum değil mi vega_nitro.

  7. ""Farklı bir düşünce sistemimiz var. Başarısız olmayı düşünmüyoruz ama çok sıkı çalışmayı, kendimizi adamayı ve başarıyı düşünüyoruz." "Eğer başarılı olamazsak, bu başarıya ulaşana kadar durmayacağız. "

    Mercedes'in felsefesi bu olsa gerek. Gerçekten de öyle, oldukça fazla kanıt var Mercedes'in bu felsefesi için.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir