Barrichello Heyecanını Koruyor

yazar:

kategori:

Brezilyalı pilot, takım üyelerini yakından tanımak ve motor tedarikçisi Cosworth’u ziyaret etmek için son dönemde Williams’ın Grove’deki fabrikasında zaman geçirdi.

Gördüklerindne memnun kalan Barrichello, F1’de geniş tecrübesinin, daha fazla başarı için heyecanını köreltmediğini söyledi.

Barrichello: “Hayatta işlerin gidişatı eğlenceli. F1’deki 5 senenin ardından bunun zor olduğunu söyleyebilridim ama bu kadar uzun süreden sonra hâlâ çok açım”

“Dünya şampiyonu olma hayali, hiç olmadığı kadar yakın. Başarılı olma adına elimden geldiğinde sıkı çalışıyor ve ayaklarımı yere basıyorum”

Barrichello’nun başarıya olan açlığı, arayı evinde Brezilya’da geçirmektense İngiltere’de kalmasına neden oluyor.

Barrichello: “Zaten bir kaç defa Williams fabrikasını ziyaret ettim. Bu yüzden Cosworth’e gelip niyetlerin ne olduğunu görmeye gelmek güzel. Cosworth’te de iyi sinyaller görebilrisiniz. Sadece iyi iş çıkarmak için değil, aynı zamanda kazanmak için burdalar”

“Teknik olarak bazı bilgiler almak ve onlara arkanızdayız demek güzel. Bu birlikte kazanma, birlikte kaybetme işidir.”

“Sadece telefon ederek bir şey kazanamazsınız. Orada bizzat olmalısınız. Gerçekten iyi bir alıştırmaydı ve aslında Williams fabrikasında motorize evimle birlikte kamp yapıyorum”

“Herkesin ismini öğrenmek için orada 3 gün bulundum. Gerçekten iyi bir alıştırmaydı ve bundan büyük keyif aldım. Bu da benim motivasyonum işte”


Yorumlar

  1. yeteneksiz bir heyecan neye yarar.. ama rubens'i suçlamak anlamsız ben asıl ona koltuk verenleri anlamıyorum.

  2. sen hep 2.adamsın öylede kalacaksın.herhalde en büyük hedefinde schumiyi geçmek olsa gerek.

  3. Her sene başında çıkan klasik haberler…Bu sene için hiç olmadığım kadar iştahlıyım yada bu sene şampiyonluk için hiç olmadığım kadar motive oldum…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir