Massa, Rossi'den 2,5 Saniye Hızlı

yazar:

kategori:

MotoGP şampiyonu, Ferrari’nin 2008 aracı ile geçen hafta Barselona’da iki gün test yaptı ve 2009 İspanya GP’nin en hılız tur süresini de gerişde bıraktı.

Ama direksiyona Rossi’den sonra geçen Massa, İtalyan sürücünün derecelerini geri planda bıraktı.

Söylenene göre Brezilyalı pilotun en iyi derecesi 1.19.5. Bu derece de Rossi’nin 1.21.9’undan yaklaşık 2,5 saniye daha iyi.


Yorumlar

  1. ispanya'da sıralama q2'deki boş depoyla atılan en hızlı turlar:

    2007- 1,20,597 (massa)
    2008- 1,20,584 (massa)
    2009- 1,19,954 (rubens)

    felipe'nin kazadan sonra daha da gözünü karartarak geri döneceğinden hiç şüphem yoktu. Allah'a şükürler olsun bomba gibi geliyor felipe. 1,19,500 lük derecesi çok memnun edici. felipe'yi kırmızı aracının içinde uçarken görmeyi çok özledim. hasret yakında bitiyor.

  2. Ayrıca bu haber, Massa'nın kondisyon olarak güçlü olduğunu da gösteriyor. O kazadan ve ölüm tehlikesinden kurtulup, tekrar eski performansa geri dönüş; gerçekten büyük bir hırsın ve çalışmanın ürünü. Tebrikler…

  3. arkadaşa aynen katılıyorum. herkes kendisinin iyi olduğu alanda devam etmeli rossi sen motogp de iyisin formula 1 e geçme bence. felipe bu arada dönüşü hasretle bekliyorum aylar geçmek bilmedi sensiz. seni kırmızı aracını içinde görmeyi sen 1. olurken yaşadığım sevinçleri çok özledim seni 3 senedir herşeyimmiş gibi seviyorum.

  4. taş yerinde ağırdır.sen moto gp'de devam et.sende moto gp efsanesisin.senide seviyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir