Maldonado Renault Karşısında Rahat

yazar:

kategori:

Pastor Maldonado Lotus’u satın almaya hazırlanan Renault’nun kendisine kapıyı göstermesi durumunda sorun yaşamayacağını söyledi.

Lotus’un mevcut pilotları Maldonado ve Romain Grosjean’ın takımla önümüzdeki sezon için de anlaşmaları var, ancak Renault’nun satın alışı işleri değiştirebilir.

Renault’nun Grosjean’ı takımda tutması beklenirken yakıt ve yağ konusundaki ortağı Total’in sponsorlukları Maldonado’nun 50 milyon dolarlık PDVSA sponsoru ile çakışacak.

Bunlara rağmen Maldonado: “Önümüzdeki sezonun sonuna kadar kontratımız var, Renault gelir veya gelmez, herhangi bir sorun olmayacak.”

“Eğer gelirse, hoşgeldin deriz. Takım için gerçekten en iyisini diliyorum.”

“Eğer beni takımda istemezlerse, sorun değil. Hayat böyledir, ancak edindiğim bilgiler aksi yönde. Bence hala benle çalışmak istiyorlar ve şu an bana gelen bilgi bu.”

“Önümüzdeki haftalarda takımda neler olacağını göreceğiz. Planları hakkında tam olarak emin olamadığımız için birşeyler söylemek zor. Gelmeyebilirler de.”

İçinde bulunduğu durum sorulduğunda Maldonado: “Bu normal, F1 böyle. Bu da işimin bir parçası. Şu an sessiz bekliyorum, işler iyi görünüyor.”

“Söylentiler takım veya benden değil, sizin tarafınızdan çıkıyor.”


Yorumlar

“Maldonado Renault Karşısında Rahat” için bir yanıt

  1. kim seninle çalışmak istemez ki? 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir