Boullier: McLaren-Honda, Red Bull-Renault Gibi Olmayacak

yazar:

kategori:

McLaren yarış direktörü Eric Boullier işler ne kadar kötü giderse gitsin takımın Honda ile olan ilişkisinin asla Red Bull ve Renault arasındaki gibi olmayacağını söyledi.

İtalya GP McLaren-Honda birlikteliğinde çatlaklar oluşturmuştu, Yasuhisa Arai gazeteciler tarafından baskı altına alınmıştı ve Arai motorun 2016’da daha iyi olacağını söylemişti. Ancak padokta McLaren’ın sabrının artık tükendiği konuşuluyor.

Bu sezon Red Bull ve Renault’nun da birlikteliği kırılma noktasına geldi ve takımın 2016 için başka bir motor tedarikçisi bulması gerekiyor.

Boullier ise Honda ile ilişkilerinin asla bu noktaya gelmeyeceğini, çünkü farklı bir iş planı ile çalıştıklarını söyledi.

“Bence farklı bir çalışma ilişkisine sahibiz, Red Bull öncelikli müşteri, ancak hala bir müşteri. Biz ise fabrika takımıyız ve ilişkimiz çok farklı. Honda bizim önerilerimizi kabul ettiği sürece yardımcı olabiliriz. Stratejimiz gereği asla o durumda olmayacağız.”

McLaren’ın Arai ve Honda yönetiminden memnun olmadığı söylentilerine karşın Boullier sorunun bu olmadığını söyledi.

“Şeffaf olmak gerekirse, Honda’nın yönetim yapısı özel bir matris ve çok iyi çalışıyor. Kazanmak istiyoruz, zaman sorunumuz var çünkü çok gerideyiz. Mümkün olan en kısa sürede kazanacağımızdan emin olmalıyız. McLaren’ın Honda yönetimi ile sürekli görüştüğü konu bu ve bu yapıdan memnunuz.”

Honda’da herkesin işini doğru yapıp yapmadığı sorulduğunda Boullier: “Muhtemelen öyle.”


Yorumlar

“Boullier: McLaren-Honda, Red Bull-Renault Gibi Olmayacak” için 6 yanıt

  1. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    İşler muhtemellere kaldıysa ohoo.”Şeffaf olmak gerekirse, Honda’nın yönetim yapısı özel bir matris ve çok iyi çalışıyor” Ve bu yapıdan memnunsun.Pist üzerinde ki gelişim ne ? Hiç bir şey!! Konuştukça batıyonuz.Bu durum ilerleyen yarışlarda da devam etsin göreceğiz bakalım renault redbul gibi olmayacağını…

  2. McLaren’ın Arai ve Honda yönetiminden memnun olmadığı söylentilerine karşın Boullier sorunun bu olmadığını söyledi.

    Memnun değiller ama asıl sorun bu değil. 😀

  3. Böyle bir sezon daha geçirirseniz Red Bull-Renault’dan beter olursunuz.

  4. CaptainKiller avatarı
    CaptainKiller

    arai reyiz ne güzel gülmüş be , mesaj veriyor sanki. İşler yolunda kardeşim merak etme der gibi.

  5. Boullier ise Honda ile ilişkilerinin asla bu noktaya gelmeyeceğini, çünkü farklı bir iş planı ile çalıştıklarını söyledi.

    $€£

  6. Arai boş boş konuşmayıp işini yapsa medya ile uğraşmasa güzel olacak. Ferrari seviyesindeyiz diyorsun Manor ile yarışıyorsun. İnsanda biraz onur olur utanma olur. Umarım hatalarından ders çıkarmıştır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir