Bahreyn'deki Sezon Açılışında Tribünler Dolmayacak

yazar:

kategori:

Alışılmışın aksine bu sezon ilk yarış Avustralya’da değil Bahreyn’de yapılacak.

Pistin CEO’su Shaikh Salman bin Isa Al Khalifa, “34,000 kişilik toplam kapasitemiz var ama pazar günü seyirci sayısının 32,000 civarında olmasını bekliyorum.” diye konuştu.

Geçen sene sezonun dördüncü yarışı olan Bahreyn GP’sine seyirci olarak sadece 28,000 kişi katılmıştı.

 


Yorumlar

  1. Daha ne olsun aslında izleyici kapasitesi olarak mantıklı davranmışlar.Ne gerek var ki 100 küsür binli koltuk kapasitelerine bizde oldu da ne oldu doldurabildik mi ilk sezon dışında.Adamlar bunu düşünerek hareket etmiş olmalılar 32 bin yeter de artar diyerekten…

  2. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    34000 kapasitesi var ve 32000'i doluyo gayet güzel bi rakam

  3. 30 bin kapasiteli pisti türkiye doldururdu, ama bizim pist çok büyük, 120 bin kişilik, zor oluyor tabi doldurmak, ben bir hafta önce aldım biletimi, ama biletx'in ekranından gördüğüm kadarıyla tribün bomboştu, umarım bu sene 60 binin üzerinde seyiriciyi toplayabiliriz, yoksa bu son yarışımız olabilir.

  4. ColoneLTurK  avatarı

    Yüzdeye vurulduğu zaman yine de iyi bir rakam.Bizim halimiz çok daha acı.

    Bir de rahatsız olduğum bir nokta var,gazetelerde başlayıp son yıllarda iyice kanıksanan bir durum.Haberde geçen pist yöneticisinin adı "Shaikh Salman bin Isa Al Khalifa" olarak yazılmış.Türkçesi "Şeyh Salman bin İsa el Halife" olmalıdır.Haberi yayınlayan arkadaşım alınmasın,ama bu durum ve dilimize her şeyde ve her fırsatta ingilizce yerleştirenlerden şikayetçiyim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir