Rosberg, Eşitlikten Şüphe Etmiyor

yazar:

kategori:

Bununla birlikte Rosberg, Schumacher’in geri döndüğünün açıklandığında bu konuda endişe duyduğunu da kabul etti.

Rosberg: “Şüphesiz içimde bir parça şüphe vardı. Çünkü Michael’in Ross ile çok iyi bir ilişkisi var.”

“Ama dürüst olmak gerekirse Norbert (Haug) ve Ross (Brawn) ile bir çok defa görüştüm ve her ikimizin de aynı araca, aynı imkânlara vs sahip olacağımıza inanıyorum. Harika olacak.”

“Bunun, Mercedes’in yarış felsefesi olduğunu düşünüyorum, Ross da bunu yapmak istiyor, böylece de işin şekli böyle olacak.”

Rosberg ayrıca Schumacher ile başa baş olabileceğine inanıyor ama önceliklerinin takım adına çalışmak olduğunu ekliyor.

Rosberg: “Herşeyden önce ikimizin birlikte, Mercedes GP Petronas için yarıştığımızı söylemenin önemli olduğunu düşünüyorum. Ayrıca takım adına başarılı olmak da önemli. Ardından açıkçası benim adıma bir pilot olarak takım arkadaşımı yenmek önemlidir. Bu yüzden bu sene kesinlikle büyük bir meydan okuma olacak.”

“Pek kolay olmayacak ama bu sene güçlü olacağıma inanıyorum. Bu yüzden sorun olmamalı. Michael’in, takım arkadaşım olması benim için muhteşem bir fırsat. Onunla çalışmayı dört gözle bekliyorum”

“Birlikte iyi bir şekilde çalışacağımızdan eminim. Kesinlike çok fazla tecrübeye sahip. Bu yüzden ondan alabileceğim bazı şeyler olacak.”

Şimdiye kadar F1’de Williams adına yarışan Alman pilot, Mercedes’e geçmesinin kendisine başarı için şans yarattığını söyledi.

Rosberg: “Evet, kesinlikle. Beklediğim fırsat buydu. Williams ile harika yıllar geçirdim ve takıma minnettarım. Ama bu, kariyerimde çok önemli bir adım ve umarım kazanan bir araca sahip oluruz”

“Şu anda işler yolunda görünüyor ve en iyisini yapmaya çalışmam gerekiyor. Bu sene güçlü olacağıma inanıyorum”


Yorumlar

  1. efendimayin  avatarı

    Bence rosberg schumacherden aşağı kalmaz.

  2. Schumi'nin olduğu yerde eşitlik beklenemez açıkcası takım Schumacher etrafında toplanacaktır kim ne derse desin olayın gerçek yüzü bu.Rosberg için baş ağrıtıcı bir sezon olabilir.

  3. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    ahh garibim :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir