Hamilton Gece Kulübünde Şarkı Söylüyor!

yazar:

kategori: ,

Yorumlar

“Hamilton Gece Kulübünde Şarkı Söylüyor!” için 24 yanıt

  1. MuhammedAlonso avatarı
    MuhammedAlonso

    şimdi şikayet edeceksiniz de bende sevmiyorum hamiltonu ,rosberg daha efendi en azından sesi çıkmıyor ,eğlenmek herkesin olduğu gibi onunda hakkı belki tadını kaçırmış olabilir ama şampiyonluğunu kutluyordur (erken konuşmayım ama anormal şeyler olması lazım)

  2. Ali MclarenF1 avatarı
    Ali MclarenF1

    Heminin Mukemmel kariyeri var Amma ros Un yok. Rosun Mukemmel ozel hayati var Amma heminin yok. Yer yuzunde Mukemmel insan yok

  3. Schumacher deyince izlemese bile tanırdı küçük çocuklar bile bilirdi Schumiyi. Ne yapsan boş spor dışı popüler olamıyacaksın hamilton sen. Spor dışında da saygı duyulmak için ilk önce sporda saygı duyulmak gerekir buda Schumacher gibi en iyi olduğunu kanıtlamakla olur. Barbadosta kızlara arkadan dayanmakla ya da bir şarkıcıyla sahnede şarkı söylemekle. Sonun hunt gibi olucak korkarım ki.

    1. +1
      Hislerime tercüman olmuşsun.

    2. Napolyon1453 avatarı

      Hunt hem hayatını yaşayan hemde işini severek yapan saygı duyulası bir şampiyon. Bir anektod vardı bir pilota sorulmuş adını hatırlayamadım kusura bakma hangi pilotla asansörde yalnız kalmak istemezsin diye Schumacher çünkü formula 1den baska hiçbirşey konusmuyor demiş. 7yıllık efsane genclere idol olmuş bir insan. Ev yapımında kaçak işçi kullanıp az para verip davalık olmuş bir insan. Dünyanın parasını kazan yaptığın işe bak.. Adı üstünde insan yani tüm hayatı işi mi olmalı..Bu konu iki tarafa çekilir. En sadesi performansına bakarsın sorun yoksa tam gaz devam ediyorsa göz yumulur. Yani benim aradığım pilot hırsıyla savaşan agresif duygusal olan kimi zaman hırsına yenik düşen kimi zaman şahane işler yapan özel hayatını da çekinmeden dilediği gibi nasıl mutluysa öyle yaşayan birisidir.
      Kime arkadan dayadığı seni ilgilendiriyorsa magazin sayfalarında daha güzel yorumlar yapabilirsin.

      1. Bu kaçak işci meselesi 2004 veya 2005 de oldu galiba benimde anlam veremediğim bir hadise bir soruşturma vardı ama akabinde ne oldu bilmiyorum ancak söyle bir seyde var sporun içerisinde yardıma muhtaç insanlara en fazla yardımı yapanında Schumacher olduğu da başka bir gerçektir.Hatta bir çok kücük devletten daha fazla yardım da bulunmuştur bu rakamlar kalem kalem 10m euro ların üzerine çıkmıştır defalarca hatta ispanyanın en saygın ödülü olan Prince of Asturias”ın da sahibidir.Ayrıca her sene düzenli olarak lösemili çocuklar vakfına yüklü miktarlarda yardımda bulunmustur.

      2. Hunt a saygı duyuyorum gerçek bir şampiyon bundan bir şüphem yok.
        Ama Ham yeteneğinde biri için 2 şampiyonluk tam bir rezalet. Bununla demek istediğim yaşam tarzıdır eyvallah ama Lewis Hamilton tam bir kafasız. Ulan böyle bir yetenek Allah sana bahşetmiş rakiplerinin canlarını okumak varken sen şarkıcılık peşinde onun bunun peşinde duygusal boşluklarla mental zayıflıkla geçir 8 senelik kariyerini. Zor bela son yarışlarda ilan et 2 şampiyonluğunu da, olucak iş mi ya.?

        2007 harika araç kaçırılan şampiyonluk. 2008 de iyi araç son yarışta zor bela kazanılan şampiyonluk. 2009 araç pek iyi değil yarış kazandı eyv. 2010 da araç iyiydi takımlar şampiyonasında geride olan araç Ferrariyle Alonso puan olarak Ham in önünde. 2011 de araç çok iyiydi hem takım arkadaşının hem yine puan olarak gerideki Ferrariyle Alonsonun gerisinde. 2012 de araç yine fena değil daha kötü araçla Kimi Raikkonen in gerisinde kal. 2013 Mercedes geçiş evresi yarış kazandı eyv(rosberg in sadece 18 puan önünde bu arada). 2014 zaten şahane araç son yarışta şampiyon.

        idolun Senna yla aynı istatistikleri tutturuyorsun Senna nın kariyerinde Toleman var 3 sene de orta halli Lotus var(adam o Lotusla yağmurlu yarışlarda 3 giden araca tur bindiriyordu). Tek sene çok kötü araç diyeceğimiz bir araçla yarışmamışken(belki 1 sene için denilebilir 2009) bir zahmet tuttur Senna nın istatistiklerini geçemediğin kabahat.

        Yanlış anlaşılmak istemem ben sadece o bildiğimiz harika potansiyeli boşa harcamasına F1 gibi bir organizasyonda rakiplerinin canlarını okumak yerine şarkıcılık yapmak için uğraşmasına kızıyorum ve bu yaşam tarzıyla sonunun Hunt gibi 45 inde kalp krizi olmasından korkuyorum.

    3. Hamilton da az çok biliniyor. Ferrari’de şampiyonlukları dizene kadar Schumacher’i de bilen yoktu.

      Tanıdığım bi 55 yaşındaki elektronik ustası, at yarışı bağımlısı adam arada geliyor bana ‘Hemilton son ayağı almış’ diyor. Spor haberlerinde, gazetelerde geçiyor ve az çok takip ediyorlar.

      1. Bugün teknoloji çok ilerledi insanlar her türlü bilgiye rahatlıkla ulaşabiliyorlar bir haber aynı anda bir çok platformda yer alıyor bir sekilde insanlar teknoloji sayesinde küçülen dünyada herseyden haberdar oluyorlar.Tanınabilirlilik kavramı su an tabiki oldukça yüksek.Yalnız farklı fikirde olduğum bir konu ya değinmek istiyorum Schumacher Ferrari ye gelmeden önce tanınmıyordu ifadesi ni kisisel olarak doğru bulmuyorum çünkü bırakın Ferrariye gelmeden önce 2 Sampiyonlukla adını dünyaya duyurmasını daha evvelinde tıpkı Montoya nın Schumacher e meydan okuması gibi sözde olmasada Schumacher de Senna yı epey rahatsız ediyordu.1991 formula 1 e giris yılı ilk yarısa malum hazırlanması bile gündem olmustu 1992 den itibaren de nispeten daha yavas aracıyla Senna nın üstünde sezon bitirirerek ve sampiyona 3.olarak o araçla kariyerinin basında zaten ayak sesleri duyulmaya baslanmıstı.Hamilton nasılki Mclaren le ortaya koyduklarıyla sampiyonluğuyla ben burdayım dediyse Schumacher de Benetton la çok tan formula 1 dünyasına merhaba demiş 2 sampiyonluklada milyonlara ulaşmıştı.

        1. ReyizHamilton avatarı
          ReyizHamilton

          kısmen katılmıyorum 92 benetton mclaren honda dan kötü değildir benettonda ford motoru var mclaren de o üreticiye 1 sene sonra geçecek ve şampiyonada 2. liği alacaktı.
          ayrıca fotoğrafta senna ile berger arasında 1 puan fark var.bütün tespiti puantaj anlamında yapacaksak 1 sene için berger ile senna eşit pilotlar.aynı şekilde 2011 button hamilton.yanlış anlamayın schumacher i yermek için konuşmuyorum o da mükemmel bir pilot.

          1. Tabiki yanlış anlamadım :).Ne kadar farklılıklarımızı paylaşırsak o kadar kendimizi daha fazla geliştirebiliriz.Söyle bir katkıda bulunayım Mclaren Mp4/7a aracı aktif süspansiyon teknolojisi olan ve tc kullanılan bir araçtı.Schumacher in kullandığı Benetton-Ford ise bu iki sistemden de yoksun bir araçtı.Yani bir sene öncesinin şampiyon Mclaren i Williams-Renault un ardından gelen takım ve Benetton dan daha iyi bir araçtı.Hatta söyle bir katkıda daha bulunayım 16 yarışlık o sezon da Mclaren Honda 16 yarışın 14 ünde pol mücadelesinde Benetton ı geride bıraktı.Yani meksika ve ispanya hariç 14 yarış hep önde kaldılar.Mclaren Honda nın o sezonki sıkıntısı tamamıyla dayanaklılık dı.Senna 7 kez yarışı bitiremedi.Benetton ise daha dayanıklı bir araçtı.Ben Senna nın önünde bitirdi derkenSenna yı yermek için bunu söylemedim o günün sartlarında teknoloji olarak daha geride olan bir araçla çok iyi puanlar topladı üstelik henüz ikinci yılında.Aslında vurgulamak istediğim performansdı.

            1. ReyizHamilton avatarı
              ReyizHamilton

              verdiğiniz bilgiler için teşekkürler.Tabiki de genç Schumacher in 92 de gösterdiği performans kayda değer bir başarı özellikle takım arkadaşıyla kıyasladığımızda

              1. Rica ederim

        2. Tanınabilirlik olarak takip eden hepimiz başından bu yana ‘yeni genç’ Schumacher’i biliyorduk da, sokaktaki adam bilmiyordu. Bahsettiğin teknoloji ve ülkedeki ilginin artmasının 2000’lerin başına denk gelmesi de tanınırlığın artmasında etkili. Televizyon ve gazeteler sürekli şampiyon olan ve kırmızı aracın içinde, yani halkın en çok ilgi duyduğu markalardan birisi olan ‘Ferrari’ içinde yarıştığı için çok fazla haber yaptılar. Tonla uydurma haberini de okuduk.

          Şimdi Hamilton da aşağı yukarı aynı konumda. Mercedes’in de bunda katkısı olabilir. Vettel’in zamanında ilgi çektiğini hatırlamıyorum. Etrafım iki senedir ‘Hemilton’ diyor, oradan uyanıyorum.

          1. Aynı fikirdeyiz.

        3. Günay kastında haklı. Schumacher’i ferrari transferi öncesi tr de bilen pek yoktu he o yıllarda dahi F1’i bilen insan sayısı çok az. Buralarda cine5, eusport ile başlayan insan sayısı azdır. He babam 93-94 babam biliyordu mesela o da benden dolayı. Senna Prost’u felan da gram bilen yoktu F1’i bilen yok ki bunları nerden bilsin hep 90’ların sonuna doğru geçmişe yönelik öğrendi insanlar çoğu da yanlış öğrendi 🙂 filmlerle videolarla felan. Prost’un dönemini bilen adamı sayısı böyle bir sitede dahi bir elin parmaklarını geçmiyorken dışarısı çok normal. Michael’ın 92-93 de isminin hızla zirve yapmasının nedeni de Ayrton düzeyi, kariyerinde ki biriyle sıkı mücadeleler göstermiş olması. Ölümü dışında gerçekte Ayrton’un ismini de fazlaca parlatan aslında o dönemlerin fazlaca çok çetin pilotlar ama çok kırılgan araçlarla geçiliyor olması ve Prost gibi istatistik basanlara karşı yaptıklarıdır yoksa Schumacher’in Ferrari transferi gibi şartlar farklı olsa Ayrton’un ismi de şimdi ki olmazdı. Ölüm değil zira mesele çok adam öldü ama hatırlanmıyor. Bu arada Ayrton’un da dönem dönem crash man, yarış bitiremeyen adam şeklinde isim yapmışlığı var herkes bilmez öyle basın tarafından da harika sevilmiyordu hani hele ki Prost Berger Mansell gibi sade kişilikler varken. Schumacher’i parlatan, hayırsever kılan da aranjörü 😛 danışmanıdır. Gözlerde hızlı büyütmenin nasıl olacağını bildiler içsel ne kadar yardım severdir çok iyi tanıdığını sanan biri olarak halen bilemiyorum he önemli bir gerçek var ki tyger gibi çok kazanan bir sürü adam oldu ama hiç biri Michael kadar bağışçı olmadı. Michael Jackson ve Schumacher bu kodu da örnek ve zirvedir eline su döken pek olmadı. İkisi de bu tip bazı şeylerin karşılığı basından yıllarca çekti biri hayatını çocuklara adamasına rağmen çocukçuluktan diğeri disiplin, istatistiğe adamasına rağmen hilekarlıktan. Velhasıl hepsi için kolay değil o dünya.
          Son olarak Tr de geniş kitlelere ulaşmaya başlama gerçekten ntv dönemiyledir. Mesela mahallesi yada babasının mercedesleriyle de çevremizde tek tük Mclarenci – Ferarici diyalogları da Mclaren Mercedes parlama dönemiyle 90’ların sonudur. Hakiken’e Kimi ye isim basan da bul oldu malum. Yani markalar gerçekten önemli. Mercedes dünyada kalitesinin üzerinde atıflara yelken açan bir marka orada olmak büyütür. Ferrari de böyle. Irvine, Rubens gibi adamların isminin halen arada bir geçmesinin sebebi dahi bunlar. Irvine dan çok yetenekli adamların ismi 2-3 yılda bir anca anılıyor belki. Yani 91-92 lere çok fazla gitmeyin 🙂 O yıllarda biz sadece 1 tane adamdan felan öğrenip dinleyip onla konuşup kaçıp beyazıttan dergiler almaya resimlere bön bön bakmaya giderdik. Düşün daha ortada tempra yaygınlığı bile yok ülkede heryer anadol kaynıyor. 🙂

  4. Kendisini zorlayacak bir araç bir gelse görürüm bu havaları ama bu sene çekeceğiz bu veledin kahrını.

  5. Schumi Nerde Ben Orda avatarı
    Schumi Nerde Ben Orda

    Bir yandan diyorumki iyi böyle şeylerde şarkı söylemek nedir ya seside güzel olsa bari..O parayla onuda halleder Lewis.

  6. Aytunç Altındal (spä2000) avatarı
    Aytunç Altındal (spä2000)

    Rihanna ile kondisyon çalışmaları yap,
    Drake ile ses egzersizleri yap,
    Kuaföründe ” Hacı bu hafta ne renk yapalım” fikir alışverişleri yap,
    Dövmeci ile sıradaki dövmenin ne olacağını tartış,
    Köpeğinin ruhsal durumu ile ilgilen,
    McLaren p1 ile gez toz,

    Akabinde gel,
    3 antreman da lider,
    Pol posişın,
    zafer,
    Grand Chelem.

    E yok artık açık mert korkusuz.

  7. Umarım tekrar McLaren’in eline düşersin bir gün, yaş odunla döve döve adam ederler seni 🙂

    1. Nerde o düzeleceği günler 😀

  8. Bu saf kim ya tanıyan var mı F1 pilotumu bu

  9. Bir seyden eksik kal be evladim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir