Haas: Takım Herkesi Şaşırtacak

yazar:

kategori:

Gene Haas 2016’da gridde olması gereken takımı için zamanın hala en büyük mücadele olduğunu, ancak başlangıçtan itibaren insanları şaşırtmayı umduklarını söyledi.

“Herşey çok fazla zaman alıyor. Takımı birkaç ayda kurup gerekli parçaları yakındaki mağazalardan satın alamıyorsunuz. Böyle bir şey mümkün değil.”

“Herşey satın alınmalı veya mühendisliği yapılıp üretilmeli. Tüm bunlar ciddi zaman alıyor, her şey umduğumuzdan daha uzun sürüyor. Ancak şimdi diğer yeni takımlara göre çok daha iyi durumda olduğumuzu ve zamanımız olduğunu söyleyebilirim.”

“Bence diğer takımlara zarar veren şey lisans aldıktan altı ay sonra testlere katılmalarının gerekmesiydi. Bu imkansız, halihazırda bir takımınız yoksa bunu yapamazsınız.”

“Biz sıfırdan başlıyoruz, ancak Ferrari ile iyi bir teknik birlikteliğimiz var. Herşeyi baştan öğreniyoruz ve bu çok yavaş oluyor. İspanya’da teste çıktığımızda insanları şaşırtacağız, buna hazır olacağız.”

“İnsanların bu araçlardaki karmaşıklığı gerçekten anladığını düşünmüyorum. Bu sadece motor değil, aynı zamanda sürüklenme ve yere basma kuvveti dengesi işi.”

“Bence Mercedes’in aracı herşeyde çok daha verimli. Eğer Ferrari motorları daha güçlü olsaydı daha hızlı olamayabilirlerdi.”

“Bilinenlerle başlıyoruz, bu iyi. Süspansiyonun kırılmayacağından eminiz ve vites kutularının dayanacağını biliyoruz.”

“Başlangıçların en büyük sorunu dayanıklılık, eğer vidaları ve somunları nasıl sıkacağımızı anlarsak aracımız çok dayanıklı olabilir.”


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir