BMW Sauber Certina İle Olan Ortaklığını Uzattı

yazar:

kategori:

2010 yılında da sürecek olan anlaşma ile ortaklık altıncı yılını dolduracak. Certina logoları yeni araç C29’un aynaları üzerinde, pilotların kaskında ve eldivenlerinde bulunacak.

BMW Sauber takım patronu Peter Sauber “Certina’nın bize olan güveninden dolayı onurluyuz. Geride bıraktığımız zamana bakabilir ve birlikte dayanışma içinde olduğumuzu görebiliriz ve şimdi geleceğe bakıp bu dayanışmayı devam ettirmek istiyoruz.” dedi.

“Takımımız doğal olarak genel değerleri verimli bir ortaklık yaptığımız firma ile paylaşır. Yeni logoları ile araçlarımızın aynaları üzerinde bulunacak ve Certina bu önemli ölçüde görünürlükten memnun kalacak.”

Certina başkanı Adrian Bosshard ise “Certina yıllardır sporla ve özellikle motor sporlarıyla akraba sayılabilecek yakınlıkta. Certina İsviçre hassasiyetini teknolojik gelişimini ve dinamiğini genelde BMW Sauber takımı ile gösteriyor. Ortaklığımızın önemli küresel sebeplerinden birisi kesinlikle Formula 1’dir. Formula 1 motor sporlarının kralı ve Certina markasının felsefesi için en iyi platformdur.” dedi.


Yorumlar

  1. Ferrari motoru kullanacaklarsa eğer, bmw markasıyla devam etmeleri bence biraz saçma

  2. bildiğim kadarıyla ferrari motoru kullanacaklar

  3. bunlar ne motoru kullanacak bmw mi?

  4. BMW! aynı isim devam mı ediyor?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir