Schumacher: "Ferrari İle İlişkiler İyi"

yazar:

kategori:

14 senedir kırmızılar içinde olan Schumacher, yarışırken Ferrari garajına çağırıldı, emekliliğinin ardından da İtalyan takımın bölümünde yer aldı ama bu sezon, yarışta pite girdiğinde Mercedes GP’ninkine yönelmesi gerekecek.

Bild gazetesi lie söyleşisinde bu konu için Schumacher: “Evet haklısınız. Ferrari’deki çocuklar açık havada muhtemelen bana yağmur lastiklerini takacaklardır.”

Schumacher, bazıları tarafından hain olarak adlandırılmıştı ama Ferrari içinden isimler bunları önemsememiş ve Schumacher’e başarılar dilemişti.

Pazartesi günü Mercedes GP’nin tanıtımında Schumahcer, gümüş renkli kıyafetleri ile kırmızı spor aracından çıkarak bir bakıma Ferrari’ye göz kırpmış oldu.

Schumacher: “Cidden Ferrari ile ilişkilerim her zaman iyi olacak. Daha şimdiden veni yarışlardaki geleneksel futbol maçlarına davet ettiler”

Schumacher ayrıca Stuttgart’ta bu hafta başında, Stefano Domenicali’nin kendisini geöen Wrooom etkinliğine davet ettiğini açıklanmıştı.

Schumacher: “Birlikte olan iyi anları unutamaz ve reddedemezsiniz. Hâlâ her zmaanki gibi temas halindeyim, Stefano sık sık beni arar”

Bununla birlikte Schumacher, Merceds GP ile birlikteliğinin uzun vadeli olacağını ima etti.

3 senelik anlaşması olan Schumacher: “3 senenin ardından bitmesi gerekmiyor”


Yorumlar

  1. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Brawnın acıklamasını cok büyülücü buldum.Schumacher fiziki acıdan hazır halde öyle olamsa dediği gibi hiç bu işe girişmezdi kendisi rekabetci olacagina inandigi icin ve aracin performansına guvendigi icin bu yarisa tekrar geri döndü bunu zamanla goricez ama schumi bu kadar aradan sonra geri döndüyse baska bir tarih olayına imza aticaktir buna adım gibi eminim ne kadar zinde oldugunu uzun bir aradan sonra gosterecek testlerde kim daha rekabetci göricez.

  2. one-Schumi-and-F1-lover . avatarı
    one-Schumi-and-F1-lover .

    dört dörtlük Formula-One insanı içi dışı F1 inanılmaz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir