2012 Singapur: Hamilton Yine Yarış Dışı Kalıyor


Yorumlar

“2012 Singapur: Hamilton Yine Yarış Dışı Kalıyor” için 19 yanıt

  1. Bir şampiyonluk kaçta şimdi iki hatta daha fazla şampiyonluk gelebilir Mercedes’le. Şanslı adam bu Lewis 🙂

    1. “Kaçtı”

  2. şu araçta hamilton tam bir çılgındı 🙂 onboard izlemesi en güzel araçlardan biri. 2013’te mercedes ile görüşürken şampiyonluğun motor ve motor parçalarından dolayı gitmesi çok ilginç. çünkü lewis şampiyon olsaydı kesinlikle mclaren’de kalacaktı.

  3. Hamilton’un çaresizce vites kutusunu değiştirmeye çalışması, olmayınca araca verdiği tepkileri,araçtan inerkenki görüntüsü, başlıktaki yine ibaresi… Hala acısı içimde olan yarış. Tek sevdiğim yanı Lewis’e getirdiği şampiyonluklar 🙂

    1. İyi ki Kimi Raikkonen fanı değilsiniz yürek kalmazdı o zaman sizde

  4. Onur Gentas avatarı

    Lewis’in aslında Singapur’dan önce McLaren’den ayrılacağı konuşulmaya başlamıştı fakat İtalya’da kazanılan yarıştan sonra biraz olsun ortalık yatışmıştı. O gün çok üzülmüştük ama her şey de vardır bir hayır demişler.

    1. Bence Singapur’dan önce fiili olarak da olsa anlaşmıştı. İtalya GP’sinden sonraki yüz ifadesi “roket gibi McLaren’i bırakıp Mercedes’e giderek iyi halt yedim” şeklindeydi resmen.

  5. Hamilton taraftarlarının aslında sevinmesi gereken bir yarış. Eğer bu yarış o araba bozulmasa büyük ihtimalle şimdi Mercedes’te olamayacaktı.

  6. Burada giden galibiyet o sezonki şampiyonluğa maloluyor diyebiliriz. Ancak daha sonra gelen bir sürü galibiyete vesile oluyor. Belkide 3 tane açık ara şampiyonluk getiriyor (ilki geçen yıl geldi bu sezonki kapıda bekliyor 2016 içinde mercedes karşısında diğerlerine şans vermiyorum tabiki kişisel fikrim) Şans diye buna denir. Keşke Mclaren güçlü olsa Lewis hiç gitmeseydi diye iç çekiyoruz. Ama o yıllarda Didem de bilir Vettele bakıp az iç geçirmedik “bizim Lewisin de böyle alıp başını giden bir baskın aracı olsa keşke” diye.. Şimdi bazen o yılları özlüyorum hani şu Lewisin çılgınca zorlayıp erkenden lastik bitirme pahasına yaptığı geçişleri temasları.. Rahat batıyor sanırım :)))

    1. Unutmadan Lewis burada kalmasa belki şimdi Rosberg 2. Şampiyonluğu işin gün sayıyordu..

    2. Ne konuşmalar yapmıştık ama o seneler ! Şimdi heyecan yok ama adamımız kazanıyor o yeter 😀 Her pilotun dominat geçirdiği yılları vardır. Biz şuan bunun keyfini çıkartalım.

      1. Aynen kardeşim az kahrolmadık. Ama o zamanlarda çok özeldi geçişleri kafa tutuşları saçmalayışları.. İnşallah bir sezon bile olsa tekrar bizim için sürer Lewis paşa:)

      2. Yarın öbür gün bu günleri ararız o yüzden dediğin gibi tadını çıkartmak gerekir 🙂

  7. Hala içim’de kalan kahrolduğum lanet singapur yarışı.

    1. Yanlız bu görüntü Abu Dhabi’den, Singapur’dan değil.

      1. Hakketten öyleymiş 😀 Ben yıllarca bu anı Singapur olarak biliyordum.Üzüntüm den fotoya dikkatli bakmamıştım doğrusu.

  8. Lewis-Hamilton(#TeamLH) avatarı
    Lewis-Hamilton(#TeamLH)

    Ve lauda gelir Hamilton’i Mercedes’e götürür.

    1. Fişin çekildiği yarıştı aynen dediğin gibi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir