Hakkinen, Mclaren ve Heikki'nin Güçlü Olmasını Bekliyor

yazar:

kategori:

Mika Hakkinen 2008 sezonunda Mclaren Mercedes’in ve Heikki Kovalainen’in güçlü bir sezon geçireceğini düşünüyor.

Mclaren Mercedes’in son şampiyonu Hakkinen "Bu sene Mclaren’in güçlü olacağı yönünde hislerim var. Eğer böyle olursa Heikki Lewis Hamilton’un hızına sahip ve yarış kazanabilir." dedi.

Hakkinen bu arada eski rakibi Michael Schumacher gibi Mclaren adına düzenli test yapmayacağını söyledi.

Hakkinen "Bu bana göre değil çünkü eğer test yapmak istiyorsanız yarışlara olan yaklaşımın aynısına testlerde sahip olmanız gerekir."

"Takıma en iyi hizmeti vermek için hem zihninizin hem de vücudunuzun formda olması gerekiyor." dedi.


Yorumlar

  1. "finliler ferrari'yi sevmez" diye bir durumun olduğunu düşünmüyorum. finliler elbetteki kendi vatandaşlarını desteklerler(istisnalar kaideyi bozmaz) mika'dan sonra kimi'yi desteklemişlerdir, kimi ferrari'ye geçtiğinde de bu durum devam etmiştir. ama şuan kovalainen ya da kimi. veya her ikisini de destekliyorlardır :))) (ben şahsen, kimi ve mika türk vatandaşı olsalardı ve kimi takım değiştirseydi elbetteki kimi'yi desteklemeye devam edecektim. milliyetçi insanların çoğu da böyle yapar zaten.)

  2. mclaren her zamana mikaya kapılarını sonuna kadar açmıştır bunda hiç şüpheniz olmasın. finlandiyada bi mika var bide mclaren gerisi yalandır. finli seyircilere bakın açtıkları bayraklarda hala mika yazarlar. kimi ferrariye gitti davayı kaybetti. çünkü finliler ferrariyi pek sevmezler mikadan dolayı rakip olarak görmüşlerdir herzaman. mika istedikten sonra mp4-23 ü istediği kadar test edebilir bunu kendide biliroy ama açıklamasını yaptı formda ve zihinde olman gerekiyor diye. inşallah bu yık heikki ve hamilton şampiyonluk mücadelesi verir diğerleride arkadan takip etsin:) şaka tabiki farklı takımla olan çekişme herzaman daha zefkli olur. isterimki finish çizgisini 15 sn aralıklarla değilde şöyle 3- 4 pilot 2 sn aralıklarla geçsin.

  3. hamiltona geçen yıl sampiyonluk verilmedi mi kendisi mi kaybetti boş konusma arkadasım!

  4. bu sene en fazla şansı olan ekip ferrari ve mclaren.nasıl ferrarin şansı olmaz

  5. hamilton geçen yıl engellenen şampiyonluğunu bu yıl alacaktır. skandal yüzünden şampiyon olmasına izin verilmedi. ferrarinin çok az bir şansı var bu yıl.

  6. heikkinin güçlü olmasını bende istiom şöyle ilk yılda bi şampiyonluk fena olmazdı:)

  7. eminim ki geçen sene arabanın gelişiminde senin de katkın çok büyüktü.o 2,3 kez arabanın başına geçmen bile yetti.keşke yine öle bi şeler yapsan keşke bir teklif gelse ama inanıyorum ki heikki senin ayak izlerini takip eder ve mclaren da ona laık bir araba verir…

  8. Keşke takımda olsaydın be Mika sensiz buralar hiç çekilmiyor. Helede vatandaşın ve benim gördüğüm varisin heikkiye pilot koçu olarak gelseydin tam süper olacaktı. Ama tabi böyle bişey için takımın adım atması gerek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir