Sainz, Verstappen Konusunda Endişeli Değil

yazar:

kategori:

Toro Rosso’nun çaylak pilotu Carlos Sainz, takım arkadaşı Verstappen’in performansı karşısında endişeli değil.

Toro Rosso’da kalıp kalmayacağı sorulduğunda “Yüzde 100 değil ama endişeli değilim” dedi. Sainz, Ferrari iddialarına rağmen Red Bull ile şampiyon olmak istiyor.

Sainz “Neden mi Red Bull? Onlar bana herşeyi verdi. F1’de yer alma fırsatı ve rüyamı gerçekleştirme fırsatı verdiler. Birgün yarışlar kazanıp şampiyon olarak bunu geri ödemek istiyorum” dedi.

İspanyol pilot takım arkadaşı Verstappen’in Red Bull’a seçilmeye daha yakın olduğu söylentileri karşısında “Bu biraz abartı olur ve buna inanmıyorum. Bu konuda hiçbir kanıt yok. Böyle birşey olmayacak. Takım her zaman en iyisini yapan pilotu ister” dedi.


Yorumlar

“Sainz, Verstappen Konusunda Endişeli Değil” için 7 yanıt

  1. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Redbulun verstappeni seçeceği çok açık.Ve ricardonun sonu..

    1. Vetteli açık bir şekilde yenebilmis pilottan bahsediyoruz, 4 kez dunya şampiyonunu. Ricardonun gönderilicegini hic sanmiyorum

      1. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
        [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

        Ricardo gönderilir demedim yanlız 🙂 Madem yazdın,cevap vereyim.Neye göre açık veya kapalı bilemicem yanlız başka başlık altında @Erendost yorum yapmış altına imzamı atarım 🙂 ”Ricardo iyi bir pilot ancak bu sene gerçek sınıfını görüyoruz ışte.Daha öncesinde de öyle aman aman bir performansı yoktu dikkat çekecek.Her ne olduysa geçen sene Vettelin araç uyumsuzluğu ve Redbullun bazı uygulamaları sayesinde mükemmel gözüktü ancak öyle olmadığı bu sene ortaya çıktı ”

        1. Onun altında da benim yorumum var onu da yazalım mı? istatistiksel olarak her şey ortada yenilgiye bahane bulmayın vettel bile bunun için siz fanları kadar uğraşmıyor.

        2. abi şu araç uyumsuzluğu cümlesini gerçekten kurmayın artık ya, geçen sene için kimiye de dediler, bu sene aracın stilini belirleyen süspansiyon yapısı değişmedi ama rainin performansı ciddi oranda arttı, şanssızlıkları olmasa vettele çok daha yakın olurdu. keza vettelede uymuyor bu tip araç ama bu sene vettel iyi sürüyor. hep alonsoya laf ediliyor aracı geliştiremiyor diye, vettel süper deniyor bu konuda, koskaca redbull vettelin dediği sorunları bulup çözemez mi? yapmayın Allah aşkına.. Ricardo geçen sene çok üst düzey bir performans ortaya koydu.. bu sene araçları olup olmadık yerde bozuluyor,, tam puan alıcakken motor gidiyor adamın.

          1. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
            [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

            Eyvallah saygı duyuyorum.

          2. 1-Süspanyon yapısı nasıl değişmedi?
            Cevap: http://www.trf1.net/formula1_haberler/104104-arrivabene-ferrariyi-raikkonene-uygun-bir-arac-yapmas%C4%B1-icin-zorlam%C4%B1%C5%9F.html

            2-Kimi’nin bu sene performans sorunu yok, sorunlarla boğuşuyor oluşu tek dert.Son iki sıralaması 2 ve 3 olan adamın nasıl performansına laf ediyorsunuz ilginç.Kimi bu sene çok hızlı ancak başına gelen sorunları tek tek açıp bakabilrisniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir