Montezemolo, Schumacher'e Sert Çıkıştı

yazar:

kategori:

Ferrari patronu ayrıca, Schumacher’in içindeki heyecanı tekrar uyandıran da kendisinin olduğunu iddia etti.

Schumacher, 2006 sonunda emekli olmadan önce Ferrari ile 13 sene geçirmişti. Bu sene ise Alman pilot, Mercedes GP ile spora dönüşünü açıkladı.

Montezemolo: “Schumacher’i severim ve Bu kabahatta benim imzam var”

“Yarışlara dönemk için arzularını uyandıran kişi benim ve dürüst olmak gerekirse onu Ferrari’den başka bir araçta görmeyi beklemiyordum”

“O artık diğerleri gibi bir rakip. Bizim gelişimlerimizden malzemeleri götürme ihtimalinden endişe de etmiyorum”

Di Montezemolo ayrıca, Alonso ve Massa pilot ikilisine de övgülerde bulundu.

Montezemolo: “Ferrari 2005’te Raikkonen’i getirmeye karar verdiğinde alternatif, şimdi kendini hayatının temel anında bulan Alonso idi. Olgun, genç ve güçlü. İki dünya şampiyonluğu kazandı; biri 2005’te diğer 2006’da bizi %100 yenerek”

“Pilotlarımızla ilgili herhangi bir sorunumuz yok. Daha fazla heyecanla geri dönen Massa’mız var; zaten hakkında konuştuğum Alonso’muz. Ardından da üçüncü pilot olarak Fisichella ve iki tecrübeli test pilotu Marc Gene ve Luca Badoer var”


Yorumlar

  1. tifosi_forza_raikkonen      avatarı
    tifosi_forza_raikkonen

    bu adam sarhoş demeç vermesin ya lütfen 🙂 Gökhan Türk/ün yorumuda bana Reha Muhtar/ı hatırlattı 🙂

  2. bu luca tam bi şerefsiz demek isterdim ama mesajım silineceği için demiyorum

  3. agron küçük kardeşim gördük kiminin gücünü demişsin neyi gördünüz.2005 te çok iyi araçla yarıştı şannsızlık yaşadı oda meclarenmercedesin kabahati idi 2007 sezon ortasıında asıldı lewis ten adeta söktü aldı şampiyonluğu kalan yıllardada zaten rekabetçi iyi bir aracı yoktu.

  4. 2005 de Schumacher i şampiyonluk yarışında sayıyorsa ozaman Alonso'yu 01 02 03 04 de şampiyonluk yarışında sayalım.
    05 sezonunu yazmaya gerek yok herkes biliyor Ferrari nin ne kadar rekabetçi olduğunu .. bu sezondan farksızdı.

    Biz bu film i daha önce gördük.ozaman başrol oyuncusu Kimi Raikkonen adında bi finliydi..Schumacher ismini yok etmek için elinden geleni yaptı tüm kapıları ona açtı ama olmadı .

    şimdi başka bir oyuncu ile deniyor.Güzel aslında Michael in farkı ortaya çıkıyor.

    Alonso Kimi den çok daha sivri dile sahip işler ters gidince kimi gibi onuda gönderirse acaba alonso kimi kadar sessiz sakin aklıp gitcekmi ?

    Yada Massa lewis gibi dişli çıkıp ona üstünlük kurarsa takımda neler oluca herkes tahmin edebiliyor zaten.

    Monza daki yarışı bekliyorum MS 1. sırada kürsüye çıkarsa tüm ferrari yönetimin suratı nasıl olcak görmeyi çok istiyorum.

  5. Furkan  Karaman avatarı
    Furkan Karaman

    montezemolo'ya saygımın kalmadıgı haber budur..zaten bahane arıyodum

  6. Bundan sonra söyleyeceklerinizi de anladık böylece. Anlaşılan siz hep konuşacaksınız ama sizden ayrılanlar susmaya devam edecek. Abartıp da çirkefliğe gitmez umarım işler sezonda.
    Heyecanı öldüren de sendin uyandıran da şimdi mi söylüyorsun yani bunları. Bu mu başarın senin. Bu senin kabahatin
    değil engellemelerinin bir sonucuydu. Yarışmak isteyen bir adam var gel sen bunu o günden bu güne engelle sonra da
    haklıymış gibi konuş yada kabahati küçült. Kimse size mecbur değil. Biz o günde söyledik inadına başkasında
    yarışmalıydı ama şükredin O bunu yapmadı.
    Bütün bunların hepsi senin finli hevesin ve güç mücadelen yüzünden oldu. Müthiş takımı dağıttın mahfettin, sonuçta ne oldu hevesini aldın ama geçmişin gölgesinde kaldın ve kalmaya da devam edeceksiniz malesef.
    Bazı arkadaşların söylediklerine de katılıyorum. 3 diye tutturacağına koltuk vereceksin, vermiyorsan susacaksın.
    Kabahatin uyandırmak değil takımı dağıtmak adamı zorla bıraktırmak sonrada koltuk vermemek, güvenmemek.
    Lafa bak "Bizim gelişimlerimizden malzemeleri götürme ihtimalinden endişe de etmiyorum" çirkefliğin de bu kadarı.
    Zamanında getirdiği gibi götürmesi gerekiyorsa götürebilir tabi ki öyle senin bahsettiğin gibi değil pilotlar siz para babaları gibi değiller en azından. Böyle meselelerde hangi pilot olursa olsun onun yanındayım böyle söylevlerde ticarilerin karşısında olmak lazım. Sanayi hırsızlıklarının en alası sizlerde ama sizin farkınız Mclaren gibi yakalanmamaktı sadece. Çalıştığı kuruma bu derece başarılar kazandırmış bir adamın arkasından böyle yakıştırmaları ben şık bulamam. Kimi arkasından da susmalarını diliyordum yapmadılar, Michael arkasından da aynılarını görüyoruz, göreceğiz.

    Biz senin zamanında yönetim kurulunda Alonso konusunda Todt'a destek verip nasıl konuştuğunu da biliyoruz.
    Bu markanın hastası olarak bazen düşünüyorum da bu adamın kazandırdıkları mı daha büyük acaba yoksa kaybettirdikleri mi içinden çıkamıyorum.

    Tabi ki rakibiniz artık ama herşeyin bir adabı olmalı, şu klasik italyanlıktan vaz geçin. Vakti zamanında Todt, Brawn konuşsaydı inanın bir çok tifosi bu takımdan nefret edecekti ama yapmadılar. Ne yaparsanız yapın o günleri bir daha böyle bir teknik ekibinizle yakalayamayacaksınız ve geçmişin gölgesinde kalacaksınız
    hep. Bir gün kovulursun diye boş bir ümidim var ama na mümkün. Ferrari markası büyüyor mu küçülüyor mu kestiremiyorum
    bazen. Bir gün 1.5 motorlar olunca ne olacak acaba o scuderia ismi. Yada söylediğiniz gibi 4 çekere, turbo motorlara doğru gidiyorsunuz
    araçları elektronik ile dolduruyorsunuz korkuyorum bu markanın Lamborghini gibi olmasından. Aşkımın tükenmesini istemiyorum ama adımları malesef ki bitiriyor bazı şeyleri. Acaba 458 mi başarılı yoksa F40, F355 mi diye düşünüp duruyorum.

  7. sezgin güneş avatarı
    sezgin güneş

    en yetkili ağızdan aldığım bilgidir. aradım montezemolyu sordum işin aslını ya egecim bakma kusuruma ama nabıyım.belli artık bu dominicalli araba yapamıo. schumi de gidince taraftarımız kalmadı anketler ortada dedi. onu üzmk istemediğimden söyleyemedim ona ama artık bende mercedes çiyim:D

  8. Zeki Önder avatarı

    "Olgun, genç ve güçlü. İki dünya şampiyonluğu kazandı; biri 2005'te diğeri 2006'da bizi %100 yenerek" abuzer kadayıf arkadaşım bak ben sana yorumluyum burda dioki Alonso iki kez şampiyon oldu biri 2005 de diğeride 2006 da.2006 dakinde bizi %100 yendi dio.Yanlış anladın galiba.Ayrıca burada levisin ismi zikredilmio bile böyle bi yere neden bu yorumu yapma gereksinimi duydun anlamadım

  9. FelipeFernando avatarı
    FelipeFernando

    schuminin dönüşünün f1,ferrari nin pilot kadrosunun tifosiler için iyi olduğunu düşünüyorum.ancak luca kendine çeki düzen vermeli.iki iyi pilotun var ne diye vırvır konuşursun.

  10. FelipeFernando avatarı
    FelipeFernando

    Mercedes Benz geçen sene yarış sonuçlarına (spa ve singapur hariç) 20 yorum olurdu.ortalık şimdiden fokur fokur kaynıyor.hem taraftar,hem pilot hem araçlar bazında.umarım çok güzel ve eğlenceli bir yıl olur.politikadan uzak.ve umarım bazı arkadaşlar f1 in (Motorsporlarınının) birlikte kavga etmeden izlenebilen ender sporlardan olduğu bilinciyle hareket ederler.bu arada pazartesi mercedes in tasarımınıda merak ediyorum ama önce cuma…bakalım neler çıkacak.ama mercedes ferrari ve mclare nin bir adım önce olacağını düşünüyorum renk tasarımlarıyla.

  11. Semo_Ferrari  avatarı

    Montezemelo'nun yine çenesi düşmüş anlaşılan. 2006'da Schumacher'i gönderen sen, şimdi başka bir takımda yarışmasını eleştiriyorsun. Schumacher'in veya herhangi bir pilotun, öncelikle güvenebileceği bir takıma ve takım başkanına ihtiyacı var, ve o kişi sen değilsin Montezemelo. Öncelikle, sen Schumacher'e bir koltuk teklif ettin mi de başka bir takımda yarışmasını eleştiriyorsun?Ayrıca, sen ona (veya herhangi başka bir pilota) güveniyor musun? Hayır. Birkaç yıl sonra, Kimi'yi veya Schumi'yi gönderdiğin gibi Alonso veya Massa'yı da göndereceksin belki de. İlk geldiğinde Kimi'ye de gaz verdin, 3 sene sonra onu da gönderdin. Schumi senin onu birkaç yıl sonra tekrar göndereceğini bile bile, niye takımına katılsın ki? Eğer Schumi'nin hala Ferrari'yle dönmesi gerektiğini düşünüyorsan, olaya at gözlüğüyle bakıyorsun demektir.

  12. Mercedes Benz avatarı
    Mercedes Benz

    Bu bile yeter aslında.Bu sezon gerçekten çok güzel olacak umarım.Son bir kaç sezonun durgunluğu ve sıradanlığı bu sezon kesinlikle olmayacak.

  13. FelipeFernando avatarı
    FelipeFernando

    arkadaşlar.bu profesyonel bir spor.gün gelir her pilotun takımı değişir.ben schumi yi başka takımda (mercedes gibi rakip) bir takımda gördüğüm için üzülmüyorum.sporun doğası bu.umarım schumi için iyi olur.rakipler olmassa ne keyfi kalır f1 in.ama luca bence schumi hakkında konuşurken daha sakin olmalı.schumi ferrari ye gelseydi o zaman bence alonso yine gelirde massa gidebilridi.öyle yada böyle alonso gelecekti ferrari ye ki bu 2008 in ortasından beri dolaşan bir konu.ha 2010 olmazdıda 2011 olurdu.schumi gibi bir efsaneyi izlemek tabiki f1 seyircisi için güzel olacak.ama pilotlar kendilerine en iyi imkansı sağlayacak takıma giderler.gelen ağam giden paşam.herkes takımını ve pilotlarını desteklemeli ama rakibine saygı duyarak.kaldıki saliselerin konuşulduğu bir sporda en iyilerle iyileri ayırıyoruz.şimdi schumi bir efsaneyken,rakipleride hiçte boş değil.ama schumi nin hırsıda öyle.şimdilik herşey güzel.güzel araçlar,pistler,pilotlar vs… bizde umarım herşeyiyle izler ve harika bir sene geçiririz.yıllarca unutulmayacak.rakiplere ve özellikle schumi ye saygılar takımıma ve aracımıza başarılar dilerim.(pilotlarımızada tabiki)

  14. Montezemelo Raikonene 50 milyon dolar bir yil icin verdiniz,Schumiyide gunderdiniz.Neden schumiye 50 milyonu vermediniz.Yanildiniz.Iste gurduk Raikonenin gucunu.Eh simdi tabi zor gelir kendi kabahatini kabul etmek.Kedi eti alamayinca o ete tukurur.Galiba aynisini Montezemelo onu yapiyor.

  15. konu ile pek alakalı değil ama alonso varken hamiltonun esamesi okunmuyordu demiş bir arkadaş,doğrudur..2005 silverstone pistinde yarış günü ingiliz kanalı ıtv montoya ıle röpörtaj yaparken hamılton arka planda yemek yerken görülüyor 🙂

  16. bir şekilde schumi'nin başka takımlarla yarışmasındaki hoşnutsuzlarından bahsediyorlar.Ben merak ediyorum schumi'nin yarışma ihtimali olsaydı alonso'yu düşüneceklermiydi?Aslında biraz alonso'ya saygısızlık bence yaptıkları.Sonucta şu andaki pilotları alonso fakat söylemlerinden çıkarılan (tabi benim görüşüm) schumi ihtimali olsaydı ferrari kesinlikle alonso'yu düşünmeyecekti.Bunu açık açık sezdirmedende olsa vurguluyorlar

  17. ecrin deniz avatarı

    ferraride yer yok diye adam yarışamayacak mıydı yani?Allah Allah… ben onu yarışırken görmek isterim takımı ne olursa olsun! aynı şekilde kimiyi de, alonsoyu da,massayı da,hamiltonı da! çünkü onları F1 de izlemek hoşuma gidiyor. hangi takımda olduklarıyla pek ilgilenmiyorum ama tabiki güçlü bir takımda olmaları seyir zevki açısında çok daha iyi olur…yani özetle ben gayet memnunum schumi nin yarışmasından. takımı mercedes de olsa…

  18. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    zeki saçma konuşan ben deilim, monte diyorki 2005 te alonso schumi yi yendi, rekabetten uzak olan araçlarıda sayıyor demekki. 08-09 da alonso rekabetçi bir araçta olmadığına göre :)) ha bu mantıkla Shumi nin alonsoya üstünlüğü daha fazla.

  19. • Mc Laren ~Mercedes GP~ avatarı
    • Mc Laren ~Mercedes GP~

    Shumi sadece bir pilot olmadığından, bu monti ye çok dokundu haliyle.
    Shumi birde önlerde olursa güzel bir reklam yapılacaktır.

  20. FelipeFernando avatarı
    FelipeFernando

    zevkler ve renkler tartışılmaz.ben ferrari nin güzel göründüğünü düşünüyorum.umarım diğerleride öyle olur.ancak araçlar şu şekilde olacak bence.burun kısmı rb yada brawn olanlar.diğer kısımlarda pek fark beklemiyorum.ve aracıda güzel yapan pistteki başarısı olacak.galiba bu sene yorumlardan bu site kitlenecek.

  21. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Aynen ahmet demir yorumununa katılıyorum cok super konusma yapmısın artık monte yu susturma zamanı ferrari taraftari olarak schumiyi destekliyorum cunku o bunu hak ediyor ferrari ye o kadar cok sey verdiki simdi ross brawn donemi ross spordna c ekilene kadar favori takım halınde bunu herkes biliyor adamdaki muhendıslık baska kımde var ross brawn 2010 daki kurallara gore araci tasarladı ve schuminin de zinde oldugunu gordu ve schumi kusursuz bir yaris cikartiyor cogunluk olarak her insan hata yapar ama bu sezon farkli olucak arac super gorunuyor mercedes gp yeni araciyla f10 karsilastirin aradaki farki gorun

  22. Lucacım,Sen Schumiyi(F1'in ikonunu) elinden kaçırdığın için çok pişmansın bunu çoğu kişi görüyor; ama asıl hikaye Schumi bir de yarışlar kazandığında başlayacak.Kıskançlıktan saçını başını yolacaksın ama iş işten geçmiş olacak.Umarım o günleri görürüm.

  23. FelipeFernando avatarı
    FelipeFernando

    o zaman 2003 2004 2005 2006 da 4-0 alonso zaten 😀 ya ne alakası var lewis-alonso nun burda.eh luca o zamanda öylemi düşünüyordun monza 2006 da ?ya schumiye laf etme.pilotlarına ve takımına ettirme!

  24. serkan akgül avatarı
    serkan akgül

    mclaren_mercedes arkadaşım,
    Yorumlarına şapka çıkarıyorum,emeğine sağlık..

    Umarım butür lüzumsuz yorumlara fazlaca katlanmak zorunda kalmayız bu sezon zira Schumi dönecek diye (Ferrari dışında bir takımla)çamur atmaya başladılar yine..Özelliklede Ferrari başkanına hiç yakışmadı….

  25. Zeki Önder avatarı

    kadayıf senn kafa iimi levisi nerden sktun bu işe alonso ilk şampiyonluğunu aldığında lewisin esamesi okunmuyodu saçma saçma konuşma

  26. FelipeFernando avatarı
    FelipeFernando

    zaten ferrari mclaren yada mercedes pilotlarına güvenmeyecekse hangi takım güvenecek.anca luca alesi kimi ve schumi yi yanlış şekillerde yolladı.şimdi yine iki iyi pilot var ve bunları iyi idare edebilmeli.ve schumi yi sorgulamayı bırakmalı.kim derdi 2006 da kızdığımız alonso yu destekleyeceğiz ve efsaneyi ferrari den başka takımda görücez diye.pro olmak lazım saygı kuralları çerçevesinde.buna luca da dahil.

  27. dürüst olmak gerekirse onu Ferrari'den başka bir araçta görmeyi beklemiyordum"
    demiş montezemelo sadece başka bir şey diyemezdi zaten schumi yada başkası istediği zaman istediği takımla yarışır.
    ey montezemelo kimi yi niye gönderdin.bide kiminin konratına eklediğin maddeninde kimin rallye geçmesinde etkisi oldu.bir nevi senin yüzünden kimiyi bu yıl izleyemeyeceğiz.bende sana diyorumki dua ette ferrari bu yıl fos çıkmasın yoksa alonso sizi yerden yere vurur. kimi hiç sesini bile çıkarmadı size 2008-2009 daki aracın kötü olduğu ile.kimiyide çok ararsın ey montezemelo

  28. mclaren_mercedes avatarı
    mclaren_mercedes

    hepimiz önce formula 1'i, sonra takımlarımızı seviyoruz diye düşünüyorum. bugün mclaren ortadan kalksa içim kan ağlar, ancak başka bir takım bulur, izlemeye devam ederim f1'i.

    işte bu sebepten, ''şu takımın taraftarı, filanca takım hakkında yorum yapmasın'' görüşü bana çok saçma geliyor. schumi'nin başarısını istemek veya montezemelo'yu eleştirmek, ''ferrari kaybetsin de, kim kazanırsa kazansın'' demek değildir. çok sevdiğimiz f1'in en önemli değerlerinden birinin bu şekilde eleştirilmesi bana çok saçma geliyor sadece.

    elbette ferrari yoluna bakmalı, elbette pilotlarına güveniyor. güvendiği için onları seçti zaten. ferrari istediği pilotu alabilecek bir takım zira.

    ancak, işte kendi yoluna bakmalı. sürekli, ''schumi'ye de hiç yakıştıramadım, aaa. ama güveniyoruz biz pilotlarımıza!'' demeci sıktı artık…

  29. FelipeFernando avatarı
    FelipeFernando

    mclaren-mercedes.herşeyiyle güzel yorum.ancak bir mclaren cinin mercedes ten medet ummasına gerek yok.yapabiliyorlarsa onlar yensin.kim yener kim kaybeder bilemem.ama ferrari artık bu yeni yapılanmaya uymalı odaklanmalı ve schumi hakkında ileri geri konuşmamalı.aslında başlık biraz ağır.çünkü schumi ye direk aşalayıcı bir yorum yok.ama yinede luca sussun pilotlar konuşsun.

  30. mclaren_mercedes avatarı
    mclaren_mercedes

    yorum yapacağım da, korkuyorum, mclaren'cilere ne oluyor diyorlar sonra… 🙂

    neyse, sonuç olarak montezemelo'nun iki günde bir çıkıp da schumi'yi eleştirmesi hiç hoş değil. kim zafer turu atar, kim atmaz orasını bilemem. schumi eski günlerindeki hünerlerini sergiler mi bilemem. tek bildiğim, mercedes gp'nin ona otomobili bir sezon boyunca teslim edecek kadar çok güvendiğidir. ferrari ona güvenebildi mi? yoksa kendilerine beş dünya şampiyonluğu kazandırmış bir pilotu, yenisini elden kaçırmamak için erkenden emekli etme yolunu mu tercih etti? ferrari yöneticilerinin dilinde bir üçüncü araçtır gidiyor. iki otomobilden birini schumi'ye emanet edemiyorlar çünkü.

    ancak mercedes gp ona o iki koltuktan birini verdi. ve o da geri döndü. buna herkesin sevinmesi lazım. bir efsaneyi yeniden seyredeceğiz.

    schumi elbette ki ferrari pilotlarının rakibidir. bunu tartışmaya gerek yok. ancak iğneleyici yorumlarla bunu sürekli tekrar etmek ferrari başkanına yakışmıyor. schumi ferrari'ye çok şey kattı. bu da ona seçme özgürlüğü veriyor sanırsam…

  31. FelipeFernando avatarı
    FelipeFernando

    yapmayın . luca saçmalamış ama sadece schuminin kazanacağını ileri sürmek doğru değil.ama luca schumi yerine işine odaklanmalı.

  32. Ahmet DEMİR avatarı

    Adam shumiyi takip ediyor. Sanırım performansınıda beğenmiş olacak ki içine batmış..İş işten geçti artık Montezemolo…Asıl fırtına shumi kazanınca kapacak… Zaman geçmiyor f1 başlamıyor 🙁

  33. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    monte %100 yendi derken 2005 yılınıda saymış, aracın rekabetten uzak olduğu yıl. bu mantıkla Lewis 3- Alonso 0 oluyor 😀

  34. FelipeFernando avatarı
    FelipeFernando

    mclaren ciler ne oluyor didem ? 😀 kendi takımızın kazanmasına odaklan sen.yoksa ferrari ismi korkuyormu seni.yapma yani bu kadarda kin güdülmez.f1 bir tokatlama işi değildir.ferrari yada x bir takım bütün yarışları dömine edebilir.fakat bir takım patronunun çıkıp ferrari de tarihi olan bir pilotu yermek yerine,kendi pilotlarını destekleyici sözler söylemesini dilerdim.even schumi bizim rakibimiz.(böyle rakibe can kurban) =) ama ben takımıma ve pilotlara güveniyorum.

  35. İnsanı ferrariden sağutacaklar,sanki adam ferraride yarışırken bırakıp gitti.Öyle olsa bile kimsenin birşey deme hakkı yok.

  36. Schumı Mercedes'de Zafer Turları Attıkça için içini yiyecek Monti daha çok yükleneceksın Schumıye.

  37. bazı şeyleri kabullenmesi güzel 2005'te diğer 2006'da bizi %100 yenerek" evet hemde ne yenmeydi ferrarii mekanikerlerinin kafalarına vurduğuu günleri unutmadık hırslarından

  38. Başkan kızma,alonso onu pistte doğduğuna ve spora geri dündüğüne pişman edecek:) ama iyi ki dönmüş heyecan getirdi f1e

  39. FelipeFernando avatarı
    FelipeFernando

    luca.sen bu yorumu hiç bir zaman bilemeyeceksin.ama sana şunu söyleyeyim.seni hiç sevmem.ferrari için yaptıklarına minnettarım ama seni niye sevmem işte şu nedenlerle;
    1-Jean Alesi yi gönderme tarzın
    2-Schumi yi gönderme tarzın
    3-Kimi yi gönderme tarzın

    sen şimdi gelmiş ateşi, ben yaktım diyorsun.Schumi nin içinde yakılacak ateşmi vardı?madem yaktın neden almadın?hemde Kimi yi yollayıp.

    sakın kimse eleştirmesin.Ben Fernando geldiği için çok ama çok mutluyum.daha 28 yaşında ve umarım uzun yıllar boyunca Ferrari de olur.aynı şeyler Felipe içinde geçerli.Benim ne Vettel de ne Lewis te ne Nico larda gözüm yok.yeterki bu takım arkadaşları iyi anlaşsın.ve başarılı olsunlar.

    Sen böyle yaparak Schumi yi küstürür ve polemik yaratırsın.Schumi nin bilgi götürmeye ihtiyacı yok.Araç iyi olsun,pilotlarına güven.

    ben güveniyorum.tıpkı tüm tifosiler gibi.Schumi de bizim tarihimizin parçasıdır.ama artık yeni sayfalar açmak gerekiyor ve sende bırak Schumi yi ve takımımıza odaklan.

    Bizim efsaneye sözümüz olmaz.Umarım kazanırsak sadece hüzünlü bir tebessümle Schumi nin kaybettiği ama bizim kazandığımızı haykırırız dünyaya.

  40. Larien Larien avatarı
    Larien Larien

    dominik allah aşkına bi sus yav. hakketen komik duruma düşüyosun

  41. bu adam kendındemı ya sen kimi ugruna sana 6 sampıyonluk veren adamı emeklı et adam ıcındekı yarısma hırsına engel olamayınca spora donmek ıstedgnde takım kadrosu ıcın gorusme sonra mercedese gıdınce kabahatlı olsun ferrari patronu olsam ve schumının heryarıs sonuncu olcagını bılsem o 6 sampıyonlk hatrına kokpıte oturturdum bay monte sacmalamıs

  42. shumi sizi bi tokatlasında o zaman ferrarideki cümbüşü görücem…

  43. "Schumacher'i severim ve Bu kabahatta benim imzam var"

    "Yarışlara dönemk için arzularını uyandıran kişi benim ve dürüst olmak gerekirse onu Ferrari'den başka bir araçta görmeyi beklemiyordum"

    Bakın bakın kabahatı neymiş. Ne biçim bir adamsın sen be Montezemolo. Dalga geçermiş gibi ettiği lafa bak. Kabahati Schumiye yarışma hırsı vermekmiş. Sen gel adamı 2006'da emekli etmeye zorla 2010 yılında Schumacher dururken Alonso ile anlaş sonra gel Ferraride başka takımda görmek istemezdim diye böbürlen bunlar kahabatleri degil sanırım.

  44. Ne kadar rezil bir adamsın sen ya.Ferrari taraftarı olarak senin gibi bir başkan istemiyorum ama ne yapalım.Son 3 senedir yaptığın mallıklara katlanıyor takım.Şimdi de çıkmış Schumiyi eleştiriyorsun.Yahu adam ağzını bir kere açmadı sadece Ferrari benim kariyerimde çok öenmli bir yerdir ordaki herkese teşekkür ediyorum dedi sende çıkmış hesap soruyorsun adamdan.Schumiyi de Brawnında Stepneyinde Todtunda takımdan ayrılması hep senin yüzünden ve takımdan ayrılan ve bu başarıları size miras bırakan adamları bir kalemde sildikten sonra yerine İtalyanları getiriyorsun.Ve Ferrarinin pit ekibi 2008 den beri sorun yaşıyor takım iyi yönetilemiyor biraz işine baksan diyorum artık

  45. tifosi_sercan  avatarı
    tifosi_sercan

    Sözlerinde pek sert bir tavır göremedim ben, sadece hoşnut olmadığını belirtmiş..
    Dediği gibi o artık bir rakip. Ama en sevdiğim rakip olacak o ayrı 🙂

  46. başkan şumiye daha çok gaz verir bu demeçle

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir