Button, Geleceğe Yoğunlaşıyor

yazar:

kategori:

Son dünya şampiyonu, takım arkadaşı Lewis Hamilton ile birlikte MP4-25’in örtüsünü bugün kaldırdı. Button, geçen sene kazandığına değil de bu sene yapacaklarına odaklanacağını söyledi.

Button: “Geçen senenin ardındna neler başardığınızı düşünürsünüz ve dünya şampiyonluğuna giden yol aklınızdan geçer. Ama bunun ardından kısa sürede unutmalısınız. Çünkü 2010’daki yeni mücadeleye konsantre oluyorsunuz”

“Bir kaç etkinlik ve ödül töreninde yer aldım ve bunlar, hatıraları canlandırdı. Burada araçta 1 numarayı görmek özel bir şey. Ama geçen geçen seneyi unutmamız gerek. Hafızamda olacak ama geleceğe odaklanmaya başlamamız lazım”

Button, McLaren’in son tasarımından etkilendiğini de belirtti.

Button: “İnanılmaz görünüyorç Geri bir adım atıp daha iyi görmek için sabırsızlanıyorum. Vodafone McLaren Mercedes’in bir aracı itinayla hazırladığını düşünmüşüdür. Bana göre harika görünüyor”

Button, takımda daha şimdiden kendisini evinde gibi hissettiğini söyledi.

Button: “Çok yoğun bir Ocak ayı geçti. Yeni bir takıma gelirken neler bekleyeceğinizi bilemezsiniz. Dışardan bazı fikirler edinirsiniz ama takım içindeki havayı bilemezsiniz”

“Sevindirici bir şaşkınlık yaşadım. Kısa süre içinde bu takımın bir parçası olduğumu hissettim. Fabrikada bir kaç iyi gün geçirdim”

“İyi olan şey, onlar için 2009’un başının zor bir süreç olması. Bu onlara iyi bir 2010 için heves yarattı. Bunu fabrikadaki herkeste görebilirsiniz. İnsanlar, en yoğun geçen kış olduğunu söylüyor ama umurlarında da değil”

“Herşey pürüzsüz ilerledi ve Ocak yı harika. Ama başlamak ve aracı sürmek için Şubat ayını dört gözle bekliyorum”

Hamilton da McLaren’de bu sene Button ile çalışmaktan memnuniyet duyduğunu söyledi.

Hamilton: “Kariyeri muhteşem. Uzun süredir zaten onu ve babasını tanıyordum. Yıllar önce ilk Britanya (karting) şampiyonasını kazandığımda John’un motorlarını kullanıyordum ve Jenson’un yolundan gitmek istiyordum. Bu yüzden onunla aynı takımda olmak, ikimizin de şampiyon olması harika”

“JB ile çalışmak için sabırsızlanıyorum. Umarım bu sene her iki şampiyona için de takımı ileri yönde zorlayabilriz.”


Yorumlar

  1. sezgin güneş avatarı
    sezgin güneş

    ya bu button ne garip adam sen kalk 1 numara olduğun bu senede rekabetçi olacağına emin olduğum brawn nı bırakıp gel o koltukta sadece ingiliz olduğun için oturuyorsun unutma. hamiltonu sana yedirmezler zaten yiyemezsinde. hamilton nu sevmem ama saygı dduyarım gerçekten başarılı sen onun yanında hiçsin arkadaşım geçen sene o koltukta vettel otursaydı ilk 10 yarıştan sonra şampion olurdu 😀

  2. sezon başlasın buharlaşma yoğunlaşma işini öyle konuşun.benim buttona güvenim tam.lewise mağlup olamaz mı?olabilir. lewisinin potansiyeli belli alonsoya karşı çaylak sezonunda nasıl yarıştığınıda gördük.ama button ezilecek yorumları nasıl geliyor anlamıyorum.bence başa baş bir mücadele izleceğiz.umarım button kazanan taraf olur.

  3. Her iki şampiyonumuzada güveniyorum herşey McLaren için.

  4. bravo marlboro project.

  5. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Size Noluyor Ya 😀 Komedisiniz Gercekten 🙂

  6. hayır yoğunlaştırmayacak buharlaştıracak:)))

  7. hayır yoğunlaştırmayacak buharlaştıracak:)))

  8. Hamilton Yoğunlştıracak seni Merak etme ^^^:)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir