Hamilton: Yeni Araç Tamamıyla Farklı

yazar:

kategori:

McLaren’ın bugünkü tanıtımında konuşan Hamiton geçen sezondaki sorunların tekrarlanmaması için inanılmaz ölçüde çaba harcandığından bahsetti.

“Araç çok farklı görünüyor, tamaman farklı ve benim de bunda payım olduğu için gurur duyuyorum. Geçen seneki araca göreçok farklı olacağından eminim.”

“Uzun zamandır bu araç üzerinde çalışıyoruz. Takımdaki çocukları aracı tamamlamak, geliştirmek ve downforce ile aero etkinliğini arttırmak için çok çalıştılar.”

Hamilton’ın takım arkadaşı Jenson Button da ilk izlenimlerin McLaren adına çok olumlu olduğunu ancak rekabetçilik seviyesinin ilk testlere kadar belirli olamayacağını belirtti.

“Her şeyin olumlu olduğunu gördük ve simülatörde aracı kullandık ama asıl iş birkaç gün sonra Valensiya’da başlayacak.”

Hamilton, sınırlı test imkanları nedenyle test günlerinin her zamankinden önemli olduğunu söyledi ve Mclaren’ın bu sezona da rakiplerinin gerisinde başlamaya niyeti olmadığını belirtti.

“Önceki sezonlarla karşılaştırıldığında çok fazla test imkanımız olmayacak, sadece yedi gün test izni var. Daha büyük bir yakıt tankı daha ince lastikler ile piste çıkacağız ve umarım bunlardan alabileceğimiz verimi testlerde en yüksek noktaya taşıyıp iyi bir ilk yarış geçireceğiz.”

 


Yorumlar

  1. Yeni Aracımız Farklı Oldugu Kadar Pistlerde'de Rekabetçi Olması Dileğiyle…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir