Kvyat “Mercedes’i Değerlendirmek İçin Erken”

yazar:

kategori:

Daniil Kvyat, Singapur’da ikinci antrenman seansını zirvede tamamlamasının ardından geride kalan Mercedes’i değerlendirmek için erken olduğunu söyledi.

Singapur’da bugünkü ikinci seansta Kvyat birinci olurken onu Ferrari’den Kimi Raikkonen ve Red Bull’un diğer pilotu Daniel Ricciardo takip ettiler. Mercedes’in şampiyona lideri pilotu Lewis Hamilton ise 4. sırada yer aldı.

Kvyat “Bu pistte daha fazla şansımız olacağını biliyorduk ancak Mercedes’in bugün ne yaptığını bilmiyoruz. Yarına kadar beklememiz lazım.”

“Bugün araçta her şey yolundaydı, özellikle de ilk antrenman seansının neredeyse tamamını kaçırmışken 2. antrenman seansı oldukça değerliydi.”

“Yine de yarına kadar beklememiz lazım.”

“Birinci seansta hiç tur atamamamın ardından biraz şaşırtıcı oldu ancak piste çıkar çıkmaz iyi hissettim bu yüzden seansı değerlendirdim. Açıkçası diğerlerinin neler yaptığını bilmiyoruz ancak herkes süper yumuşak lastikteydi bu yüzden bakalım yarın nasıl olacak.”

“Her zaman hedefimiz birinci sıra ancak elimden gelenin en iyisini yapıyorum ve nerede olduğumuza bakacağız. Aynısı olursa harika olur.” dedi.

 


Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir