Schumacher: 1991'deki Gibiydim

yazar:

kategori:

Sabah seansında Rosberg ile birlikte bekleyen 7 Dünya şampiyonluğu bulunan pilot öğleden sonra seansa katıldı.

Mercedes İspanya’daki sezon hazırlıklarına her ikisi sürücüsüyle de katılmayı tercih eden tek takımdı. Rosberg 4. en iyi zamanı yaparken Schumacher 3. en iyi zamanı yaptı. Schumacher’in Ferrari’den eski takım arkadaşı Massa ise 0.4 saniye daha hızlıydı.

“Dürüst olmak gerekirse 1991’deki gibiydi. F1’de geldiğimde ilk turumda şok olmuştum; ikinci ve sonraki turlarda da aşırı heyecanlanmıştım. Bugün de tamamıyla aynısı oldu”

“Elinde oyuncağı olan ve keyif alan bir çocuk gibi hissettim kendimi”

Ferrari ile geçen 13 senenin ardından Mercedes’e dahil olan Schumacher, pistte kırmızı arac görüp de yanlarında olmamanın kendisine garip geldiğini de itiraf etti.

Schumacher: “Doğal olarak pistte eski aracımı, içinde ben yokken gördüm. Garip bir histi. Ama pistte kardeşimi (Massa) görmek iyiydi. Bu hafta Ferrari’deki arkadaşlarımı görmekten keyif aldım”

“Bugün yeni araçla harika bir başlangıç yaptık. Herşey gayet normaldi ve kendimi çok rahat hissettim. Kendimi 1991’deki ilk yarışımdaki gibi hissettim. İlk turda gerçekten hızlı olduğumu düşündüm ve sonra ikinci turda gerçekten çok heyecanlandım.”

“Orada gerçekten zevk aldım ve kendimi genç birisi gibi hissediyorum. Bugün iyi iş çıkardık. Birçok kontrol düzenlemeleri yaptık ve en önemlisi araç güvenilir bir şekilde gitti. Nico ile birlikte 79 tur attık ve takım sayesinde süper bir iş çıkardık.”

 


Yorumlar

  1. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Sana aşığım adamım senin gibi birisi bir daha gelmez bu F1 ben biliyorum 1993 den beri seni takip ediyorum yasim 26 seni asirlarca izlesem bıkmam sen bıkılcak birisi değilsin cunku senin sürüş zevkin bambaşka videolarini izlicem daha bakmadım umarım bu boyle devam eder schumi senin bomba gibi dönmeni bekliyoruz.Başarılar Schumicim.

  2. mimiklerine ve gözlerine dikkatli bakın bu heyecanı yeni başlayan pilotlarda göremezsiniz bu adam gerçekten herşeyiyle F1'e ait

  3. Hee çeviri yanlışı var yine yahu.. Orjinal başlıkta genç birisi gibi hissediyorum dememiş , tamam sorun yok

    Ayrıca o söylediği diğer laflar da ilginçmiş.. Yani ferrari'nin parçası olarak hissediyor hala kendini..
    Sezonun son yarışında Şampiyonluk şansı yokken Massa'ya yol verdiği takdirde Massa şampiyon olacaksa Schumacher ona yol verirmiş gibi geldi bana o açıklamadan sonra..

  4. one-Schumi-and-F1-lover . avatarı
    one-Schumi-and-F1-lover .

    dns ler çöktü Türkiye genelinde ondan böyle.

  5. site çok yawaş arkadaşlar, bikaç gündür böyle galiba, bir sorun var sanıyorum

  6. Takdir etmekten başka hiç bir şey olamaz şu durumda. Bilinmeyecek bir şey yok. O bu yaşına rağmen hırsından aziminden hiç bir şey kaybetmemiş durumda ve şuan eminim ki Formula 1 kariyerine yeni başlamış bir genç pilot gibi.

  7. Hyperion_ ,www.autosport.com sitesine göre şöyle diyor. "I feel like a young boy that has a toy in his hands and enjoys himself."

    Bu arada Schuminin şu sözleri eritti bitirdi beni ya ,ah ferari ah 🙁

    "Naturally I suddenly see my old car on the track and not siting in it, it is a strange sensation," he added. "But it was good to see my brother [Massa] on the track, in the car and I enjoyed to see my friends down at Ferrari this week."

  8. Schumii Kimi avatarı

    Şimdi resimdeki ikili kafa kafaya vermiş aracı yarın için 0.5 saniye daha hızlandırmaya çalışıyolardır :DD

  9. sezgin güneş avatarı
    sezgin güneş

    ya bu adam gerçekten efsane 41 yaşındasın uzak kaldığın 3 yılda değişmeyen bişey kalmamış ama gene hızlı gene hızlı bu adam sanırım 60 yaşına kadar sürse sürer. olaan üstü bir yetenek ayrıca schumi uzak kaldı hersey değişti diyen arkadaşlara schumi su andaki pilotların yaşları kadar yarıştığı sezon ve kullandığı f1 aracı var viteslerin düz vites olduğu zamanlardan gelme harika birisi o 😀

  10. Schumi iyisin hoşsun diyecek lafım yok beklediğimden daha iyi döndün hatta F1e ama "Genç birisi gibi hissediyorum" diyecek kadar yaşlı olman bile kötü bi durum bence ya. nası desem bir de 3 senelik anlaşma imzladın bilemiyorum yani ..

  11. one-Schumi-and-F1-lover . avatarı
    one-Schumi-and-F1-lover .

    sevgi ve saygıyla önünde eğiliyorum Schumim
    adamımsın Schumi adamımmmmmmmmmmm.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir