Hulkenberg: Hakemlerin Kararı Şaşırtıcı

yazar:

kategori:

Nico Hulkenberg kendisine 3 sıra grid cezası veren hakemleri eleştirdi.

Alman pilot Massa’nın pitten çıkış turunda Brezilyalı pilot ile temas yaşamış ve yarış dışı kalmıştı.

Hakemler yaptıkları incelemenin ardından Hulkenberg’i suçlu buldu ve Japonya GP’si için 3 sıra grid cezası verdi.

Yarışın ardından açıklama yapan Hulkenberg “İki nedenden dolayı çok üzgünüm. Birincisi; yarış için iyi br şansım vardı. İkincisi ise bu olay nedeniyle ceza almam. Bu gerçekten hayal kırıklığı yaratıyor. Onun yanıma kadar geldiğini biliyordum ama ondan daha öndeydim. Dışardan daha hızlı gelmiştim”

“Ama hakemler cezası bana verdi. Bu gerçekten şaşırtıcı hatta farklı görüşe sahibim. Bakalım. Takımla konuşacağım. Onu görmüştüm ama ondan daha hızlıydım geçtiğimde bana arkadan çarptı” dedi.


Yorumlar

“Hulkenberg: Hakemlerin Kararı Şaşırtıcı” için 9 yanıt

  1. Skysporttakiler sürekli kör noktada göremedi deyip durdular. Arkadaş kör nokta da sonuçta pitten çıktığını ve orada bir yerde olacağını biliyor. O kadar içe girmemesi gerektiğini düşünecek beyne de sahip… Saçma bir kaza oldu Hulk. Yakışmadı sana.

  2. YeniSchumacherSebastianVettel.Tifosi avatarı
    YeniSchumacherSebastianVettel.Tifosi

    Maldonadovari bir kaza oldu Hulkenberg’den bu tarz hareketlere alışık değiliz.Nazar olsun.

  3. Massa pitten belirli bir hızla girdi ve soğuk lastikler ve frenle orada yavaşlaması mümkün değildi. Massa yine iyi yavaşladı. Yoksa daha büyük bir kaza bile olabilirdi. Hulkenberg’den böyle birşey beklemezdim. Genelde yumuşak davranırdı böyle şeylerde

  4. Verilen ceza bence az, İkisi de birbirini gördü, viraja ilk giren ve önde olan Massa ne akla hizmet iç çizgiye ilerliyorsun anlamak mümkün değil, Force İndia’da taktik mi bu içinden geçme olayı?

  5. Akıl ve Mantık avatarı
    Akıl ve Mantık

    Üstüne kırmasından ziyade, Massa onu görmeyebilir ki görmediğini düşünüyorum,arkadan gelip adama yer bırakmayan sensin,başta Perez’i yavaşlattın başına bu geldi iyi oldu.

  6. Çevir kazı yanmasın Hulk efendi.

  7. ben de şaşırdım. içerdeki adamın üstüne bilerek kırdın, ve sadece 3 sıra ile yırttın. öp yala hakemleri, bu zeytinyağlığı neye ola ki hulk efendi?

  8. Önde olduğunu iddia ediyor ama Massa’ya arkadan vurdu. İzlememiş herhalde görüntüleri. Boş pilotsun Hulk. Boşuna Ferrari hayali kurma.

  9. Virajda Massa’nın üzerine kırdın. Ona gidecek yer bırakmadın. Haliyle kaza oldu. Bunda şaşıracak ne var?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir