Perez Çok Mutlu, Hulkenberg Hayal Kırıklığı Yaşıyor

yazar:

kategori:

Sergio Perez ve Nico Hulkenberg, VJM07’nin Singapur GP’si performansını değerlendirdiler.

Sergio Perez “Yedinci olduk ve altı puan aldık. Böylesi zor bir yarışta bunu başarmak güzel bir duygu. Başlangıç çok önemliydi ve Romain ve Fernando’yu geçmeyi başardım. O andan itibaren iyi bir ritim tutturdum ve güvenlik aracı yüzünden arkamdaki araçlar ile aram kapandı. Toro Rosso pilotları lastik avantajına sahiplerdi. Onların beni hızlı şekilde yakalayacağından haberdardım”

“Lastiklerim eskiydi ve önde kalmak zordu. Ama başardım. Son 15 tur çok zordu ama yedinciliğe tutunmayı başardım. Bence bu hafta için maksimumu almayı başardık” dedi.

Nico Hulkenberg “Yarışı bitirememek gerçekten sinir bozucu. İlk pitimi yapmıştım ve iyi durumdaydım. Ama Felipe ile kaza yaptım. Bu çok şanssız bir andı. Ancak bana verilen cezayı anlamıyorum”

“Felipe’yi çıakrken gördüm ama ondan öndeydim. Yarış hattını takip ettim ve her zaman ki gibi viraja girdim. Ama o sol tarafıma çarptı. Yarışım bitmişti” dedi.


Yorumlar

“Perez Çok Mutlu, Hulkenberg Hayal Kırıklığı Yaşıyor” için 2 yanıt

  1. Perez şampiyonada hulkenberg in önüne geçmiş 39-30 oldu. Bu sene perez iyi iş çıkartıyor.

  2. vw-tdi-power avatarı

    Acemilik yapmasaydın şimdi 7.lik ya da 8.lik senindi Hulkenberg.. Takım olarak yine de iyi puanlar alındı Lotus’a karşı, gene iyi; devam böyle Force India

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir