FOTA, Taraftarları Anket İçin Teşvik Ediyor

yazar:

kategori:

Formula 1 Takımlar Birliği (FOTA), elektonik şirketi LG ve F1 Racing ile birlikte sporun daha iyi hale getirilmesi amacıyla bir anket hazırladı.

Anket Salı günü başladı ve www.lgf1racingfansurvey.com adresinden ulaşılabilir.

Türkçe dahil 16 dil desteği ile açılan ankette taraftarlara, favori pilotları, pistleri, sporun nasıl gelişebileceği yönünde sorular soruluyor.

Anket sonuçlar FOTA tarafından dikkate alınacak

 


Yorumlar

  1. elif çivici avatarı

    "Mark Webber'in Almanya'daki ilk şampiyonluğu" ifadesi

    Yarış galibine genelde bu ifadeyi kullanıyorlar hatta hatırlıyorum bir yerde görmüştüm massa için istanbulpark ta üstüste 3.şampiyonlugu alır gibilerinden bir ifade de kullanılmıştı.

  2. çok uzun bi anket olmuş ben yarısında sıkıldım bıraktım.hiç tavsiye etmem.

  3. raikkonen_the_best_of_f1 avatarı
    raikkonen_the_best_of_f1

    yaşım gereği 18 altını işaretledim ve anketi dolduramamıştım neden dolduramadığımı da anlayamamıştım Michael_F1 arkadaşım yorumunu okuyunca doldurdum sonunda sağol 🙂

  4. anketi bende doldurdum. başka bi dilden büyük olasılık ingilizceden çeviri olduğu belliydi. keşke f1 deki terimlerden haberi olan birine çevirtselermiş. bundan kaynaklı hatalar vardı. bide bazı şıklar iki kere yazılmış.

  5. Bu arada "Mark Webber'in Almanya'daki ilk şampiyonluğu" ifadesi, aynı şıkkın 2 tane olması gibi ilginçlikler de ankette var.

  6. 18 yaşın altını işaretlemeyin o zaman Anketi uygulamıyorlar

  7. mephistofeles  avatarı
    mephistofeles

    ya bu site dalga mı geçiyo yalnızca 3 soru sordular…

  8. one-Schumi-and-F1-lover . avatarı
    one-Schumi-and-F1-lover .

    bu anketi doldurdum öğlen ama doldur doldur bitmiyor ya anketin sonu gelmiyordu en sonunda bitirdim ne uzun bir anketmiş :S

  9. burdan f1racing türkiye'yi kınıyorum senelerdim aldığım dergi en son hazırlayan firma tarafından hiçbir sayısı kıbrıs'a yollanmıyor

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir