Brawn: "Schumacher'in Temposu Sürpriz Değil"

yazar:

kategori:

Schumacher, dünkü çalışmalar sonunda en hızlı 3. isim oldu ve çabuk adapte olduğunu gösterdi.

Testleri izleyenlerin Schumacher’in performansından etkilenmiş olmasına rağmen Ross Brawn, Alman pilotun tam anlamıyla beklenen hızı ortaya koyduğunu belirtti.

Brawn: “Eğer bugün burada olmasaydı işte o zaman şaşırırdım. Bu yüzden bu durum, her ikimizin de düşündüğü şeyin bir doğrulamasıydı. Schumacher rekabetçi olacaktır”

“Çok heyecanlıydı. Heyecanı görmek iyiydi.”

Schumacher’in günü Rosberg’den 0,6 saniye önde tamamlamasına rağmen Brawn, derecelerin asıl performansları ortaya koymadığını söyledi, özellikle de Rosberg’in koltuğu ile ilgili sorunlar yaşamasıyla.

Brawn: “Araçtaki sıkıntıları nedeniyle Nico’nunkiler (derece) temsili değildi diye düşünüyorum. Ayrıca (Michael’in performansına) şaşırmadım.”

“Michael’in bunu çabucak yapmaya alışık olduğunu hepimiz biliyoruz. Hepimiz iyimseriz, dahası da gelecek. Bir iki seans geçirdi ama 3 senedir ciddi olarak bir F1 aracını hiç kullanmadı. Bu yüzden durum oldukça cesaret virici”

Brawn ayrıca, Schumacher’in iletişimini ve verdiği geri dönüşleri övdü.

Brawn: “Michael, neler olduğu, neye ihtiyaç duyduğu konularında çok kesin. Ne hissettiği, gelecek değişikliklerin doğrultusu hakkında ne düşündüğünü net bir şekilde söyler”

“Bu, kariyerinde Michael’de her zaman görülmüştür. Muhtemelen en göze çarpan şey bu ama hem Tubens hem de Jenson da araçla ilgili iyi bilgiler verirdiler. Bu yüzden hiç sorun olmadı. Belki de fikirleriyle ve olan bitenle ilgili Michael daha hassastır”

“Bu, sürekli bir işlemdir. Sürekli olarak aracı aracı geliştirmeye çalışır ve neler olduğunu anlamak istersiniz. Şu anda araçtan memnun ve üzerine çalışmamız gereken herhangi bir alan da işaret etmedi. Ama işler ilerledikçe, sınırları bulduğunda gelişmemiz gereken alanlarla ilgili daha güçlü fikirlerle karşımıza çıkacaktır.”


Yorumlar

  1. Furkan  Karaman avatarı
    Furkan Karaman

    son iki üç paragraftan etkilendim yav

  2. one-Schumi-and-F1-lover . avatarı
    one-Schumi-and-F1-lover .

    son paragrafa dikkatinizi çekmek istiyorum işte Michael Schumacher buuuuuuuuuuuuu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir