Rosberg Barrichelo'nun Tavsiyelerini Dikkate Almıyor

yazar:

kategori:

Brezilyalı pilot 2000-2006 yılları arasında Ferrari’de Schumacher ile takım arkadaşlığı yapmıştı. Barrichello, Rosberg’e bir tavsiyesi olup olmadığı sorulduğunda,

“Bildiklerim ve Schumacher’in bugün ne kadar hızlı olduğunu gördükten sonra onun işinin zor olduğunu düşünüyorum.” diye konuşmuştu.

Ancak Rosberg, endişeleri önemsemedi ve “Ben de güçlü bir pilotum ve insanlara saygı duyarım. Genel olarak çok fazla endişelenmiyorum. Eğer önde olursamharika olur ama geride kalırsam da çok daha fazla çalışmam gerekir.”

“Geçen yıldan bu yana iyi işler çıkarabileceğim konusunda güveniyorum kendime. Bir sorun yok. Tabii ki bir mücadele olacak çünkü tüm zamanların en iyi pilotlarından birine karşı mücadele edeceğim.” dedi.

Rosberg, Barrichello’nun yorumlarının kendisini şaşırtmadığını çünkü Brezilyalı pilotun Ferrari’de Schumacher’in arkasında çok fazla zaman kaybettiğini belirtti.

“Onun bakış açısından yaklaşırsak; altı yıl boyunca geride kaldı belki bu yüzden bu söyledikleri beni çok fazla şaşırtmadı.”

Valensiya testlerini tamamlatan Rosberg’in ardından Mercedes takımında son gün Michael Schumacher pistte olacak.

Konuyla ilgili benzer soru Mercedes motor sporları sorumlusu Norbert Haug’a soruldu.

Bild’e konuşan Haug: “Michael 72 yarış kazanırken Rubens 9 kazanmış. Acayip takım emirleri belki de uydurmadır”

“Belki de (Barrichello) bir parça buruktur”


Yorumlar

  1. rosberg hep güzel konuşuyor.iyi olan kazansın.
    bu rubenste çok gurursuz ya bırak git kardeşim artık şu f1 i senden bi halt olmaz yıllardır gördük tüm takım arkadaşlarının gerisinde kaldın hep.

  2. “Ben de güçlü bir pilotum ve insanlara saygı duyarım. Genel olarak çok fazla endişelenmiyorum. Eğer önde olursamharika olur ama geride kalırsam da çok daha fazla çalışmam gerekir.”

    Rosberg'in bu sözünü beğendim.

  3. sezgin güneş avatarı
    sezgin güneş

    lafı iyi oturtmuş aslanım rosberg biz tam bir takımız kim iyiyse o kazanacak mercedesin eşitliği test zamanlarından açıkça ortada 1.5 gün test yapacak her iki pilotta. barichello hulkenber gi düşün yavrum.

  4. alonsomassa avatarı

    en doğrusu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir