Yeni McLaren Hamilton'ı Heyecanlandırdı

yazar:

kategori:

Gary Paffett’tan test görevini bugün devralan Hamilton, yeni araçla toplamda 108 turu tamamladı ve zaman tablosunda kendisine üçüncü sırada yer buldu.

Genç pilot ilk test gününün ardından, “2009’dakine oranla ilk günkü izlenime göre iki araç arasında dağlar kadar fark var”

“Araç konusunda olumlu hissediyorum. Aracın gelişimini çok yakından takip ettim ve sonuçlar cesaret vericiydi. Bu yüzden bir an önce araca binip gelişimi görmek için sabırsızlanıyordum”

“Çok şükür ki geçen sezonki araçtaki sorunların çoğunun üstesinden geldik. Bu yüzden bugün araç oldukça iyiydi. Günün sonunda gülümseyerek ayrıldım ve geçen sezonki araçta yaşadığımız sorunların hiçbirini yaşamadık. Yine de daha geliştirmemiz gereken noktalar var.”

Gün sonundaki genel değerlendirmesi sorulduğunda ise Hamilton, “Tabii ki Ferrari oldukça hızlı görünüyor ve Sauber de öyle. Ama herkesin yüksek yakıt yüküyle sürüş yaptığını sanmıyoruz. Biz de iyi durumdayız ve yaptıklarımızdan memnunuz ama biraz daha hızlanmamız gerek.” dedi.

Yeni araçlarının şampiyonluk için mücadele edip edemeyeceği konusunda ihtiyatlı konuşan Hamilton bunu konuşmak için henüz erken olduğunu söyledi.

“Henüz bunu söylemek için gerçekten çok erken. 2009’un başından bu yana çok büyük bir gelişim olduğunu hissediyorum. Ancak 0.2-0.3 saniye geride olacağımızı da sanmıyorum. Son testlerden ilk yarışa kadar geçen sürede gerçekleştireceğimiz gelişimlerle umarım 2009 boyunca kaydettiğimiz kadar iyi bir gelişi kaydederiz.”

“Rekabetçi olacağımızı umuyorum. Şu anda üçüncü sıradayız. Son sırada değiliz ki bu da çok iyi bir duygu.”


Yorumlar

  1. Hıhı tabi tabi aynen öyle olucak.

  2. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Mclaren bu sene Alonso nun yokluğunu ve farkını anlayacak bence. Alonso Ferrari yi, Şumi Mercedesgp yi zirvede tutarken onlar kendilerindeki eksiği düşünecekler.

  3. Lewis'den gayet olumlu açıklamalar gelmiş hernekadar testlerın ilk günlerinde 3.sırada yer alsakda daha kat edeceğimiz çok yol var….Marlboro Project 4 ile kesinlikle hem fikiriz:))

  4. zeytin çocuğun, alonso karşısında mücadelesini merak ediyorum 🙂

  5. Marlboro  Project 4  avatarı
    Marlboro Project 4

    Sezon içinde en iyi gelişen takim oldugumuz icin icim rahat (: su anda durumumuz iyi gözüküyor hep boyle devam etmesi dileğiyle
    Go Lewis Go Button…

  6. evet ama bu sene giden mercedesle beraber Ferrari nin şampiyon olmaktan baka birşey düşünmemesi vede bunun sonucunda arabalarını sonuna kadar geliştirmeleri mclaarenin şampiyon olmasındaki en büyük engel.Tabi birde SChumi var sadece yakın bir araba üretmesine bakar Mercedes in ve de tabi dayanıklı

  7. testlerin başlıngıcında en hızlı araç olmadığımızı kabul etsek bile, testlerin sonunda en önde olmayacağımız anlamına gelmez bu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir