Suzuka Ferrari İçin Gerçek Test Olacak

yazar:

kategori:

Singapur GP’sinde Mercedes’ler alışılan baskınlığını gösterememiş ve podyum dışı kalmışlardı ve yarışı Ferrari’den Sebastian Vettel kazanmıştı.

Red Bull takım patronu Christian Horner’a göre Ferrari’nin şampiyonaya ortak olup olmadığının Japonya’da ortaya çıkacak.

“Çok fazla yarış var ve bence şu an heveslenmek çok kolay.”

“Anlaması zor olan ise Mercedes’in bu haftasonu yavaş kaldığı gerçeği. Eğer bu önümüzdeki haftasonuna da taşınırsa Ferrari’nin bir şansı olabilir.”

“Eğer işler önceki haline gülerse bu artık çok küçük ihtimallere kalacaktır.”


Yorumlar

“Suzuka Ferrari İçin Gerçek Test Olacak” için 6 yanıt

  1. Doğrusu Suzuka’da işlerin Singapur’da olduğu gibi olmayacağını tahmin etmek zor değil. Singapur’da Mercedes’le arada oluşan tur başına 1.5 sn’lik farkta önemli etken, Ferrari’nin sezon başından beri çok iyi çalıştırdığı yumuşak lastiklerdi. Tabi eğer Mercedes’in henüz tespit edemediği başka problemleri varsa, o zaman gerçekçi bir farktan söz edilebilir.

    Pirelli Suzuka’ya orta sertlikte ve sert hamurları, yani İngiltere’de kullanılanların aynılarını getirecek ve Ferrari bu tipteki lastiklerde başarılı değil. İngiltere sıralamalarda Williams’ın arkasında kaldığını hatırlatayım. Yeni güncellemelerle durum daha iyi hale getirilmiş mi, göreceğiz. Hakikaten Suzuka sıkı bir test olacak.

    FORZA FERRARI

  2. Suzuka her anlamda test pistidir düzlük desen var yüksek hızda yönde değişimi var çekiş gerektiren yer var her şey var Suzuka iyi olan her yerde iyi olur

  3. Ulan hep dedim şu lastiğin Spa’da patlamaması lazımdı ya

    1. Evet Bende Hamilton Monacoda yanlislikla pite girmeseydi-Alinmasaydi diyorum.Bu hafta sonu o kelepce dayansaydi.Rosbergin motor iki tur daha dayansaydi da diyebilirim.Ama beyhude oldugunu biliyorum.

      1. Beyhude değil Mercedes’in beceriksizliği bu saydıkların

    2. Her ne kadar önemli olsa da o lastiği geçelim de Mercedes’in bu yavaşlığının sebebi lastik basınçları çıkarsa ve Hamilton bu sene 20 puan civarı bir farkla şampiyon olursa Ferrari’nin yine böyle pasif kalıp kalmayacağını, kalmazsa ortalığın ne kadar karışacağını merak ediyorum.

      Gerçekten fena bir sezon olmaya başladı bu Mercedes sorunlarıyla 1976’daki Niki ve James hunt mücadelesinde Hunt’ın birdenbire arayı kapatması geliyor insanın aklına keşke seb de öyle bir şey yapsa ve Monza’dan da bir şeyler çıksa uzun yıllar unutulmaz bir sezon olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir