Brawn, Testleri Psikolojik Baskı Olarak Görmüyor

yazar:

kategori:

Mercedes GP, Valensiya’daki testlerin ilk gününde hem Nico Rosberg hem de Michaels Chumacher’e yeni araçla sürüş şansı vermiş ve ilk izlenimleri almıştı.

Testlerin içinci günü Çarşamba ise ayrı özel bir durum var. Schumacher, Alonso ve Button’un çalışmalarda yer alması, pistte 3 şampiyon olduğu anlamına geliyor.

Bu konuda bugünün Schumacher için özel bir gün olup olmadığı sorulduğunda Brawn: “Testlerin bir çalışma programı olduğunu düşünüyorum. Onu heyecanın başladığı ilk yarışta göreceğiz”

Testlerde psikolojik gözdağı verme konusunda için ise Brawn: “Testlerde değil, buna inanmıyorum. İşinizi yapmanız gerek. Programı uygun şekilde yürütmeli ve bilgilerin hassas olmasını sağlamalısınız. Eğer böyle (psikolojik gözdağı) bir şey yapmaya kalkarsanız programdan saparsınız”


Yorumlar

  1. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Cok mukemmel bir raportaj olmus umarim dedikleri dogrudur bu zamanlara bakarak hareket ediyoruz cunku neden gecen sene testlerde brawn gp en baslardaydi sonradan ne oldu aracin begerse gercek hiziymis onu gorduk umarim bu tetslerde boyle olmaz ve mercedes gp nin ne kadar HIZLI oldugunu ne zaman goricez onu merak ediyorum su gecen 2 test gununde hiz acisindan mclarenle ferrari daha ağır basıyor gibi ama ilerki gunlerde neler olur bilemem gercek hız turlarini ne zaman atarlar onu merak ediyorum ve ilk 3 dev sampiyon bu yıl cok super savaşacaklar ancak arac konusunda kim daha HIZLI bunun testlerde gormemiz mümkün.

  2. one-Schumi-and-F1-lover . avatarı
    one-Schumi-and-F1-lover .

    +1
    büyük üstad bizlere hayran bıraktıracak kadar güzel konuşmuş ve noktayıda koymuş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir