"Stefan, Campos'un Yerine Gözünü Dikti"

yazar:

kategori:

Alman Auto Motor und Sport ve Fin Turun Sanomat, A1GP patronu Tony Teixeira’nın Campos’a yatırım yapma niyetine rağmen İspanyol takımın yine de bu sezon yarışmama durumunun olduğunu belirtti.

Campos’un, araç üreticisi Dallara’ya yapması gereken ödemelerde gezikmesi nedeniyle İtalyan üretici, Campos aracının haklarını StafanGP’ye satabilir.

Bu da, eğer Campos zamanı Cosworth’e olanlar da dahil geçmiş faturaları ödeyecek parayı bulsa bile 2010’da araçsız kalabileceği anlamına geliyor.

Ayrıca şu da var ki Dallara’nın Campos ve Stefan GP ile yaptığı anlaşmalar farklı projeler üzerine olabilir. Bu yönde de bazı düşünceler mevcut. Dallara, Campos için tamamıyla yeni bir proje yaparken Stefan için Toyota şasinin gelişimi üzerine anlaşmıl olabilir.

Haberlere göre Stefan GP aslında Dallara üretimi aracı kullanma niyetinde değil çünkü daha iyi hazırlanmış Toyota projesi elinde.

Buna ilaveten Kazuki Nakajima, Ecclestone’nin dile getirdiği Ralf Schumacher ve ayrıca Jacques Villeneuve, StefanGP’nin gündeminde.

Campos’un gridde yer alamaması Bruno Senna’nın da durumunu belirsiz kılıyor. Brezilyalı pilot Çarşamba günü yaptığı açıklamada Campos’un kış testlerine yakın zamanda başlamasını umduğunu söyledi.


Yorumlar

  1. el_fano _Alonso avatarı
    el_fano _Alonso

    Bu adamlar F1 i bu kadar istiyorsa, bir şans vermeyi hak ediyorlar demektir. Açıkçası onların bu türlü türlü girişimlerini çok takdir ediyorum ve çok merak ediyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir