McLaren Japonya Gp’si Antrenmanlarında Vites Kutusu İçin Yenilikler Test Edecek

yazar:

kategori:

Singapur’da hem Alonso hemde Button vites kutusu aşırı ısındığı için puan alabilecekleri bir yarışı daha finiş göremeden bitirdi. Japonya’ya gelirken takım antrenmanlarda birkaç yenilik deneyeceğini açıkladı.

Marina Bay pistinde ikili yarış dışı kalınca 13 yarışta tam 10 kez yarış dışı kalmış oldular.

Alonso geçen hafta aşırı ısınma yaşadıkları için yarışı bırakmak zorunda olduklarını belirtti.

“Çalıştık, yeniliklerle buraya geldik ve Cuma günü bu yenilikleri deneyeceğiz”

McLaren’in bu sezon sadece 17 puanı bulunmakta ve takımlar sıralamasında dokuzuncu sıradalar.

“Takımı düzgün bir bakış açısı ile eleştirmeliyiz ve yapabileceğimizin en iyisini yapmalıyız. Sürülebilirlik için herkes %100 çalışıyor. Bu yüzden öğrenmeye devam etmeliyiz. Problemin kimde olduğuna dair konuşmalar şimdi yapılmamalı. Bazen güç ünitesi bazen pilot. Biz bir takımız ve elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız. Sadece performans ve sürülebilirlik alanında gelişmek yetmez, startlarda ve pit stoplarda gelişmeliyiz ki Jenson Singapur’da çok zaman kaybetmişti. Bunlar yapmamız gerekenler bu alanlarda iyileşmeliyiz, şampiyonluk için savaşmıyoruz. Fırsatları kullanıp bu alanda gelişerek performansımızı iyileştirebiliriz”

Button ise Honda için zamanın çok önemli olduğunu belirtti.

“Dünya şampiyonu olmak için ellerinden geleni yapacaklarını biliyorum. Onların ne kadar büyük çaba harcadıklarını biliyorum. Kimse bunun ne kadar süreceğini bilmiyor ancak kesin olan bir şey var Honda zamanı geldiği zaman podyumun en üst basamağında yer alacak”


Yorumlar

“McLaren Japonya Gp’si Antrenmanlarında Vites Kutusu İçin Yenilikler Test Edecek” için 2 yanıt

  1. podyum garanti desenize

  2. Bizim pit ekibi çok kötü ya. Neden oldu bilmiyorum ama Singapur’da Jenson’a 1 dakika zaman kaybettirdiler. Tam 1 dakika.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir