Horner: Audi İşi Yandı

yazar:

kategori:

Büyük patron Dietrich Mateschitz’in 2016’da Ferrari fabrika takımı ile aynı motora sahip olamamaları durumunda açıkça çekileceklerini söylemesinin ardından Red Bull ve Toro Rosso’nun geleceği şüphe altında.

Red Bull, Renault anlaşmasının öldüğünü açıkça kabul ediyor. Ferrari’nin motor şefi Luigi Fraboni de patronlarının şu an bir karar verme sürecinde olduklarını söyledi.

“Önümüzdeki yıl doğru işbirliğine sahip olabilmek için tüm bilgilere sahip olmak istiyorlar.”

Ferrari’nin önümüzdeki sezon Red Bull ve Toro Rosso’nun ikisine birden motor tedarik edip edemeyeceği sorulduğunda: “Bence bu mümkün, evet.”

Ferrari 2016’da Haas’la da birlikte çalışacak ve şimdi iki yeni takım daha ekleyebilecekleri şüphe altında. Bu yüzden FIA Honda’yı Toro Rosso’ya motor tedarik etme konusunda zorlayabilir.

Honda’dan Yasuhisa Arai: “Şu an hiçbir teklif almadık. Başka planlarımız yok.”

Red Bull sorun yaşayan Honda ile çalışmayı reddediyor, diğer seçenekleri ise bir F1 projesine sıcak bakmaya başlayan Audi.

Horner: “Ancak önümüzdeki yıl için bunun mümkün olacağını düşünmüyorum.”

Volkswagen’in dizel emisyon skandalından sonra Horner NBC’ye şöyle konuştu: “O anlaşma (Audi) yandı gibi görünüyor.”


Yorumlar

“Horner: Audi İşi Yandı” için bir yanıt

  1. Redbull Renault’a sahip çıkmalıydı bu zor dönemlerde; belki de önümüzdeki sezon rekabetçi bir Redbull-Renault ortaklığı izleyebilirdik. Umarım seneye Renault açıklarını kapatmış rekabetçi bir güç ünitesi ile fabrika takımını getirerek çekişmeye dahil olur ve Redbull hatasını anlar..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir