Di Montezemolo da Ferrari'nin Rekabetçiliği Konusunda Temkinli

yazar:

kategori:

Testlerin ardından Ferrari teknik personeli henüz aracın rekabet seviyesi konusunda kesin kararlara varabilmek için çok erken olduğundan bahsetmişti ve başkan Montezemolo da bu görüşleri paylaştığını açıkladı.

Gazzetta dello Sport’a konuşan Montezemolo, “Aracımızın iyi bir başlangıç yaptığına sevindim. Ama bu hazırlık testleri tıpkı Ağustos’ta oynanan futbol maçları gibi. Tek olumlu noktanın iyi bir başlangıç yaptığımız olduğunu düşünüyorum. Çözülecek çok fazla problem var ve ayaklarımız yere basmaya devam etmeli. Henüz diğerlerinin ne kadar iyi olduğunu bilmiyoruz, ne kadar yakıtla çıktıklarını bilmiyoruz. Alonso ve Massa’nın sonuçları ilk bakışta oldukça cesaret verici ama henüz yorum yapmak için çok erken.” dedi.

Di Montezemol, 2010 sezonunda en az üç takımın Ferrari ile rekabet edeceğini düşündüğünü söyledi.

“Bana kalırsa, Mercedes, eski Brawn ve Eski Honda, yenmemiz gereken rakibimiz olacaktır. Burada herkes gibi takım satın aldılar ama geri kalan tek gerçek üretici biziz artık.”

“Ardından Red Bull var. Geçen sezon şampiyonayı bitirdikleri yer avantajını kullanarak onlar da oldukça rekabetçi olacaklardır. Ve bir de McLaren var.”

 


Yorumlar

  1. Micha3L Schum4cheR avatarı
    Micha3L Schum4cheR

    Jerez testlerinde ferrarinin rekabetciligi ortaya cikicak ama yinede kesin konusmamak lazım nede olsa test ama gecen sene testlerde jerez de brawn gp hızını gostermisdi bakalım bu testlerde kim daha hızlı ve rekabetci 10 takımda da piste cikicak goricez canlı yayın ile ilgili bilgilendirirseniz sevinirim.

  2. Abuzer Kadayıf avatarı
    Abuzer Kadayıf

    temkinli olacak tabi, mercedes gp den 30kg daha hafif yakıtla o dereceleri yaptıkları dedikodudan öte geçmiş durumda.

  3. fatih küskü avatarı
    fatih küskü

    öyle bir söylemiş ki,sanki mclaren zurnanın son değiliği,f1 in en başaraılı takımlarından birinden değil de sanki force india dan bahsediyor gibi;garip bir yönetici modeli oldugundan zaten kimsenin şüphesi olmayan bir adam işte..

  4. fernando ulas avatarı
    fernando ulas

    bu sene inş alonso ile ferrarnini yılı olcak

  5. Heikki BeRKaNeN avatarı
    Heikki BeRKaNeN

    Sezon bir an önce başLasa da 'TesT sonuçLarı henüz birşey gösTermez' diyenLerin ağzını açık bıraksak :))

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir