2015 Japonya GP 3. Antrenman – Rosberg Lider

2015 Formula 1 Şampiyonası’nın 14. yarışı olan Japonya GP öncesinde gerçekleştirilen 3. ve son antrenman seansını Mercedes pilotu Nico Rosberg ilk sırada tamamladı.

Cuma günkü antrenman seanslarını yağmurun vurmasının ardından bugün Suzuka’da yine kapalı bir hava vardı ancak bu sefer yağmur yoktu. Seansın kuru zeminde gerçekleşmesiyle pilotlar ve takımlar için oldukça yoğun bir sıralama seansı oldu.

Rosberg 1.33.995 ile kuru zeminde en hızlı isim olurken onu 0.3 sn geriden takım arkadaşı Lewis Hamilton takip etti.

Mercedes pilotlarının arkasında en hızlı isim Red Bull’dan Daniel Ricciardo olurken onun arkasında Williams pilotları Valtteri Bottas ile Felipe Massa yer aldılar.

Ferrari’de en hızlı isim 6. sıradaki Kimi Raikkonen oldu. Son yarışın galibi Sebastian Vettel 8. sırada seansı tamamladı. Ferrari pilotları arasında Toro Rosso’dan Max Verstappen kendisine yer buldu.

Lotus’ta Romain Grosjean 9. olurken ilk 10’u tamamlayan isim Toro Rosso’dan Carlos Sainz oldu.

Nico Hulkenberg seansı 11. sırada tamamlarken Honda’nın evinde yarışan McLaren’de en yukarıda yer alan isim 12. sıradaki Jenson Button oldu. Button’un derecesi 2.1 sn yavaştı. McLaren’in diğer pilotu Fernando Alonso ise ancak 16. olabildi.

CPzSXs7UsAIxzpn


Yorumlar

“2015 Japonya GP 3. Antrenman – Rosberg Lider” için 11 yanıt

  1. Abdullah Bey japonya gp için tahmin yapılmıyor. İlgilenirseniz seviniriz.

    1. uyarı için teşekkürler. sizin uyarınız üzerine son tahmin süresini 9.05’e kadar uzattım. o ana kadar bir şey anlaşılmayacağı için böyle düşündüm. Sonradan sıkıntı çıkarılır diye buradan da yazayım 🙂

  2. Akıl ve Mantık avatarı
    Akıl ve Mantık

    Hızını saklayan Mercedes, geçen hafta göstermiyordu burada kaldığı yerden devam edecekmiş belli oldu.

  3. 😀 ucacaklar Vettel sampiyon olacak 😀

    1. 😀 😀

  4. Hız saklama zamanlarınıda mı görecektik ya 🙂

    1. Hız saklıyor dediğim dolu depoyla atmışlardır turları.

  5. 11. Ve 17. Arasında sadece 0.3 saniye var. Sıralamalar güzel geçecek

  6. Button’dan Q3 gelir diyorum.Mercedes kendine gelmiş gibi.Ferrari hız saklıyor,Redbull’lar hızlılar.Bence güzel,heyecanlı bir sıralama turu izleyeceğiz.1.2.3. çizgi mücadelesi olur.

  7. Dereceler yakın gibi görünüyor. Ama Mercedes tapulu yerine dönmüş. Tifosinin hayalleri yine duman oldu 🙂

  8. Ferrari dolu depo çıktıysa turu fena değil gibi. sıralamalarda merco yu zorlayabilir. Ric in turu gerçekten iyiydi williamsların önünde tur attı. Renault güncelleme getirecekti burda onun yansımaları mı acaba turu gayet iyiydi. 11. sıradan 16. alonsoya kadar turlar çok yakın hatta 10. Sainz ıda buna dahil edebiliriz. iyi bir çekişme göreceğiz arkalarda.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir