Dennis “Button ve Alonso 2016’da McLaren’de Olacak”

yazar:

kategori:

McLaren’in Patronu Ron Dennis, bugünkü Japonya GP’den sonra yaptığı açıklamada Jenson Button’un gelecek sene de takımda olacağını söyledi.

Button’un gelecek sene için takımda kalma opsiyonu var ancak McLaren henüz bu opsiyonu devreye sokmadı. Bunun dışında Button’un son dönemdeki açıklamaları, mevcut durumdan pek keyif almadığı ve F1’den ayrılacağı yönündeydi.

Dennis “Jenson’un anlaşmasında bırakması yönünde bir opsiyon var ancak bu opsiyonu devreye sokmadık. Hafta içerisinde ona bunu söyledim ve memnun kaldı. Belki daha erken söyleyebilirdik.”

“Ancak biliyorsunuz ki McLaren’de tüm kararları ben almıyorum. Bazı şeylere ben karar verebiliyorum ancak bazılarına değil. Hissedarlara neler düşündüklerini sordum.

“Button ile olan anlaşmamız devam ediyor ve değişmeyecek. Bunu onunla konuştuk ve sorun yok. Para sorunu yok.”

“Basit olanı ise ikisinin de anlaşması var ve herkes anlaşması ile yaşamalı. Niçin bıraksınlar?”

“Jenson’un 2, Fernando’nun 3 senelik anlaşması var. Hayal kırıklığı yaşıyorlar ve hepimiz hayal kırıklığı yaşıyoruz ancak günün sonunda bir anlaşma var.”

“Her ikisini takımda istiyoruz, bu kadar basit. Yarışan sonra duygular ağır basar ancak er ya da geç kazanan takım olacağız. Yarışların nasıl kazanılacağını unutmadık.” dedi.

 


Yorumlar

“Dennis “Button ve Alonso 2016’da McLaren’de Olacak”” için bir yanıt

  1. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    Güzel haber. Bu adamlar f1de olabildiği kadar uzun kalmalı. Geriye Raikkonen kalıyor bir de. Umarım 2016da performansını artırır ve Vetteli epey zorlar. Sıralama-yarış vs

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir