Hamilton İlk Virajdaki Hareketini Savundu

yazar:

kategori:

Lewis Hamilton Japonya GP’si kalkışında takım arkadaşı Nico Rosberg ile girdiği savaşta hatalı olmadığını savundu.

Polden kalkan Rosberg pist üzerinde Hamilton tarafından sıkıştırılınca kerblerin üzerine çıkmış ve dördüncülüğe kadar gerilemişti.

“Çok yakın olduğunu hissetmedim. İç çizgi iç çizgidir ve benim virajımdı.”

“Çok yakındık ve önden kayma ve tutuma eksikliği vardı, Nico yoldan çıkıyordu ancak dışarıda kaldığınızda zaten bu olur.”

İkinciliğe kadar yükselen Rosberg ise olayın sorun olmadığını söyledi.

“Lewis daha iyi kalktı ve ilk virajda iyi bir savaşa tutuştuk, ve ikinci virajda içerideydi ve orada kalabildi, bu her şeyin sonuydu.”


Yorumlar

“Hamilton İlk Virajdaki Hareketini Savundu” için 5 yanıt

  1. geçen senenin diyetini ödüyor ros efendi

  2. [FORJUSTICE]^Engine's passion #ForzaFERRARİ avatarı
    [FORJUSTICE]^Engine’s passion #ForzaFERRARİ

    Rosbergin geçen yarışta itmemesi ve Hamiltonun hayalden uydurduğu itme şikayeti.Şimdi Rosbergi dışarı doğru bırakması ve Rosbergin bunu sorun yapmaması.Benim düşüncem ona Rosbergin bu kadar iyi niyetli düşünmesi veya davranması.Bana göre Rosbergin geri de kalmasında ki temel skandal bu.Hiç agresif olamıyor ona karşı.Hamilton istediği zaman aralarını iyileştiriyor,gülüyor eğleniyor onunla ve istediği zaman buz yapıyor,takmıyor.Rosberg de bu olayı pek takmıyor.El uzatıyor uzatma kardeşim.Benle böyle oynayacak adamı ne takarım ne muhattap olurum.Agresifleşmediği sürece yumruğunu masaya vurmadığı sürece pısarsan bu Hamilton seni 10 la çarpar ve hala ”vasat pilot” kalırsın.

  3. Rosberg tamamen bu sene Ham’e yardım etme üzerine kurmuş artık sezonun geri kalanını.Takımın isteği olduğundan eminim.
    Açıkçası Ham fanı olarak Ham daha iyi sürüyor bu bir gerçek.Ancak Rosberg kadar istikrarlı ve takım işini bilen bir pilotta çok az gridde.Ve en önemlisi bana göre Hamilton’a göre daha olgun bir pilot olduğunu düşünüyorum.Yani bardağa dolu tarafından bakmayı biliyor.Şuan 2. pilot konumunun farkında ve ertesi sezon için daha iyi hale gelmek için çabaladığına eminim.Bir hamilton fanı olarak Rosberg’in yaptığı destekleme işini ham yapmak zorunda olsa takımdan ayrılırdı bana kalırsa.Kısacası bir pilot her zaman kendini ve kendi başarılarını düşünmemelidir.Umarım seneyede rekabetçi bir araç olur ve rosberg dersine daha fazla çalışıp daha yakın rekabetler izletir bize.

  4. Eray Parlak avatarı

    İlginç olan hamilton ve taraftarlarının rosbergin virajda dışarıya itilmesinden hiç bahsetmemiş olmamaları. Eğer Rosberg aynısını yapmış olsaydı yarım saat hamilton telsizden haykırırdı yarış sonu da fakir edebiyatına girerdi taraftarlarıda hileci başka türlü geçemez olaylarına girerlerdi
    Dipnot: Yapılan hareket gayet normal yarış anında 🙂

    1. Kesinlikle Katılıyorum. Ham sürekli kazanmak zorundaymış herkes ona yardım etmek zorundaymış gibi davranıyor sürekli. Pistte önce ROS pite girse telsiz konuşmaları havada uçuşuyor. ROS herzamanki beyefendiliğinde Yanıt vermiş ama buraya yazıyorum bir sonraki yarış iç çizgiye girmezse ben birşey bilmiyorum 🙂

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir