Ricciardo: Çok İyi Bir Kalkış Yapmıştım

yazar:

kategori:

Daniel Ricciardo, Japonya GP’sinde iyi bir başlangıç yaptığını düşünüyor.

Avustralyalı pilot 7. sıradan başladığı yarışın ilk virajında Massa ile temas yaşamış ve lastiğini patlatmıştı.

O andan sonra oldukça gerilere düşen Ricciardo puan almayı başaramadı.

Ricciardo “Eh, iyi bir çizgi yakaladığımı düşündüm. Dördüncülükteydim ve çok iyi bir başlangıç yapmış gibiydim! Yeterince boşluk var gibiydi. Felipe ve Kimi’nin beni göreceğini düşünüyordum. Felipe ile temas yaşadım ve lastiğim patladı. Bunu hissettim. Bu bir yarış olayıydı”

“Pite olabildiğince hızlı dönmek istedim. Yavaş giderseniz zaman kaybedersiniz. Lastik tamamiyle gitmişti ve zemine zarar vermeye başladı. Takım bunu bana daha sonra söyledi. Tek bir pitle iyi bir yarış çıkarttık. Bugün sadece yarışın başlangıcı çok iyiydi!” dedi.


Yorumlar

“Ricciardo: Çok İyi Bir Kalkış Yapmıştım” için 9 yanıt

  1. Ricciardo olması gerektiği gibi iyi bir kalkışla aradan sıyrılıyordu. Massa önünü kapatmakta geç kalınca temas oldu. Massa’ya ceza çıkabilirdi, ama yarış kazası deyip geçtiler. Çaylağın birisi yapsa cezalıktı.

  2. Riccidardonun hatası yok. Massa üstüne kapandı. Arka lastiğe temas etti yani riccardo öndeydi.

  3. Ceza almalıydı bence .. massanın yarışını mahvettiği için.

    1. farklı yarışı izledik heralde önde olan ricciardo arkada olan massa ön lastiğiyle göre göre temasa mahal veren massa. burada hatalı olan massa ydı ceza bile çıkabilirdi ric in iyi kalkışını ve tüm yarışını mahvetti.

      1. Ricciardo tamamen acemi dalışı oldu senin startın, burdaki şampiyon pilotlardan hiç biri startta senin yaptığın gibi açı dar iken iki araç arasına burnunu sokmaya kalkmazdı. Şampiyon pilot sabretmeyi bilendir.

        1. Başkasından kopyala-yapıştır yapınca haklı mı olunuyor?

  4. Ricciardo tamamen acemi dalışı oldu senin startın, burdaki şampiyon pilotlardan hiç biri startta senin yaptığın gibi açı dar iken iki araç arasına burnunu sokmaya kalkmazdı. Şampiyon pilot sabretmeyi bilendir.

  5. Tek pitle yarış bitirdi cidden takım arkadaşının arkasına kadar gelmişti bir ara. Yazık oldu cidden.

  6. Yazık oldu, gerçekten iyi kalkmıştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir