Raikkonen: Doğru Olanı Yapıyoruz

yazar:

kategori:

Kimi Raikkonen, Ferrari’nin doğru yolda ilerlediğinden emin.

Fin pilot altıncı sıradan başladığı yarışı dördüncü sırada noktalamıştı.

Raikkonen “Bugün elde edebileceğimiz maksimum sonuçtu. Hızımız iyiydi. Ancak yarışa gerilerden başladığınız zaman işler zor olabiliyor. Çünkü Suzuka’da geçiş yapmak çok zor. Ancak birkaç sıra kazanmayı başardık. Önümüzde Bottas vardı ve iyi bir pit stratejisi işimize yaradı”

“Elbette her zaman dördüncülükten daha iyisini yapmak istiyoruz. Ama dün elde ettiğimiz sonuçtan mutsuzduk. Bugün düna göre geliştiğimizi gösterdik. Doğru şeyi yapıyoruz ve bunu yapıyorsak doğru yönde gidiyoruz demektir”

“Bu yıl piste göre üçüncü veya dördüncü oluyoruz. Elbette bu tatmin edici değil. Tabi ki Suzuka Ferrari’nin en iyi olduğu pist değil ve iyi bir sonuç aldık” dedi.


Yorumlar

“Raikkonen: Doğru Olanı Yapıyoruz” için 3 yanıt

  1. gerçek şampiyon Sebastiyan vettel avatarı
    gerçek şampiyon Sebastiyan vettel

    Geçiş yapmak zor çünkü sadece sıtart düzlüğünde drs var oda öndekine yakın olmak lazım oda son iki virajda yakın durmak çok zor

  2. burak karaküdük avatarı
    burak karaküdük

    drs gelene kadar genel durum kiminin anlattığı gibi.orta sıra takımları daha yakın o yüzden birbirlerini daha rahat geçiyorlar.pistin 2.3.sektörleri yol daha dar ve ilk sektör full hızlı viraj.diğerleri de pek yavaş sayılmaz.hal böyle olunca öndekini takipo etmek ve geçiş yapmak zor oluyor.

  3. Suzuka nasıl geçiş yapmak zor Singapur yada Monako değil burası.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir