Toro Rosso Pilotları Mutlu

yazar:

kategori:

Toro Rosso pilotları Japonya GP’sinden memnun.

Max Verstappen “Büyük bir yaırş oldu. İyi bir  başlangıç vardı. İlk virajda Nasr’ı geçmek üzereydim ama çok fazla risk alamk istemedim”

“Pite kadar onun arkasında sıkıştım kaldım ve önümdeki araçlar ile aramda büyük bir fark oluştu. Bu utanç vericiydi”

“İlk pit stoptan sonra Alonso ve Kvyat’ın arkasında saplanana kadar zorlamayı başardım”

“Asla pet etmedim ve sonunda oldukça olumlu işler yaptık. Böyle bir pistte 17.likten 9.luğa yükseldim ve iyi bir sonuç oldu. Çok iyi bir gün geçirdik ve mutluyum!” dedi.

Carlos Sainz ise “Pit girişnde hata yapana kadar iyi bir yarış oldu. Bu yıl şimdiye kadar ki en iyi yarışlardan birisiydi”

“Lotus pilotlarını geçmek imkansızdı bu yüzden farklı yollar denemeliydik. Pastor’un tam tersini yapmam söylendi. Pite girecek gibiydi ama aniden yola devam etti. O arada ufak bir temas yaşadık ve ön kanadıma zarar verdi”

“Pit stop sırasında zaman kaybı yaşadık. Günün sonundai yi bir iş yaptık. Hata yapmasaydım 10.luktan daha fazlasını alırmıydık? Emin değilim. Bu bir çaylak hatasıydı. İlk Japonya GP’sinden memnunum” dedi.


Yorumlar

“Toro Rosso Pilotları Mutlu” için 2 yanıt

  1. Evet o hatayi yapmasaydin iyiydi. sende ve verstappen de ışık Var. Takım biraz daha sana değer verse daha iyi olacak. Sanki Verstappen i biraz kayiriyorlar gibi…

  2. Çok daha iyisi için çalışmalıyız..

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir