Lotus: “Grosjean Bizim İçin Önemli Bir Kayıp Olacak”

yazar:

kategori:

Lotus’tan Alain Permane, Haas’a geçmesi beklenen Romain Grosjean’ın kendileri için büyük kayıp olacağını söyledi.

Yıllardır Enstone kökenli takımda yarışan Grosjean, gelecek sene Renault’nun spora dönüyor olmasına rağmen takımdan ayrılma kararı aldı. Grosjean’ın gelecek sene Haas adına yarışması bekleniyor.

Japonya’da konuşan Permane “Ondan daha fazlasını isteyemezdim. İyi bir sıralama geçirdi ve mükemmel bir şekilde yarıştı.”

“Eğer gidiyorsa, ki öyle olduğunu tahmin ediyorum, tabi ki bir kayıp olacak.”

“O deneyimi ile her takım için önemli bir katkı olacaktır ve o hızlı bir sürücü. Bu yüzden evet, kayıp olacak.”

“O takıma çok iyi uyuyor ve uzun zamandır burada bu yüzden işleri çok kolaylaştırdı ve bu göz ardı edilemez.” dedi.

 


Yorumlar

“Lotus: “Grosjean Bizim İçin Önemli Bir Kayıp Olacak”” için 13 yanıt

  1. Raikkonen F1 Team avatarı
    Raikkonen F1 Team

    Gro herkesin dile getirdiği gibi Ferrari ihtimali için geçiyor muhtemelen. Renault da Redbull’un ayrılması ya da ayrılmaması ihtimaline göre diğer pilotunu belirlemeyi düşünüyor herhalde. Redbull Ayrılırsa 1 tanesini alırlar.. 1 tanesi de yedek olur belki.. Toro Rosso Redbull ayrılsa da belki devam edebilir.

  2. Grosjean ilk olarak Renault’a dileniyor iki senedir, ancak cevap gelmedi 2. Maldonado’nun arkasında ikinci pilot olarak kalmak çok koydu. 3. olarak da Haas takımı Ferrari’nin ikinci takımı gibi olacak belki bir umut Ferrari’ye geçerim diye düşünüyor olabilir Rai’nin sözleşmesi 2017’de bitiyor !! Ama şu bir gerçek Renault’un böyle geri dönme projesi var ise bunu daha önce yapmalıydı ve Grosjean’ı 1. pilot olarak takımda tutmalıydı.

  3. Muammer UYAR avatarı

    Grosjean gitmeyipte ne yapacaktı . 2 senedir Maldonado gibi bir paralı pilotun yanında 2.sınıf insan (pilot demiyorum bile ) muamelesi gördü.Sene başından beri yalvarıyor Renault takımı satın alsa ne güzel olur diye.Bunca şeye rağmen Renault ve Lotus un ilk yaptığı şey Maldonado nun 2016 takımda devam edeceğini açıklamak oldu.Bu olaylar üzerine Grosjean da gitme kararı aldı.

  4. Renault fabrika takımı olarak gelsin diye sürekli yorum yapıyordu nereye gitti şimdi ? Ben Renault pilotları olarak Grosjean – Vergne ikilisini görmel isterdim.

    1. Bu arada bizim saatimize göre bugün 18.00-19.00 gibi açıklayacaklarmış pilot kadrolarını.

  5. grosjean’ın amacı ferrari’nin haas takımından has takımına geçmek. 2017’de belki bir umut diye oraya geçiyor.

  6. Gros un seneler içinde bir maldo olmaktan cıkıp profesyonelleşmesini gördük..

    Bu adamın sadece para gücüyle burda olmadıgı kesin…Bence gelecegı ıcın cok rısklı ama bır o kadarda getırılı bır kumar oynadı..

    1. Ferrariye geçmek için yaptığını düşünüyorum

  7. Yanlış yaptın Gros

  8. Yolu açık olsun yapacak bir şey yok. Renault’un geldiğini bildiği halde ne olduğu belli olmayan bir ekibe gidiyorsa vardır bir bildiği.

    1. Dostum grosjeanda duracak yuz kaldımı ki fransızlarda cok milliyetçidir. Fransız olmasına rağmen gross gecen sezon bir yarışta aptal motor vs deyip yarış esnasında renault motorunu aşağılamıştı. Şimdi renault onu tutarsa buyuk ayıp etmiş olur. Bence grossjeanın dediği alonsonun japonyada dediğinden daha kötüydü…

      1. Dostum haklısın ama bunlara pek tanımlamak gerek diye düşünüyorum neden dersen olan olmuş. İki uç hafta önce onların parçası olmak güzel okur diyordu ama şimdi maalesef gitti adam. Yaptığı elbette doğru değildi. F1 de siyaset gibi bir birine at tut ayrıl geri birleş bunları görür olduk artık.

      2. #Ocean_Pasific avatarı
        #Ocean_Pasific

        Grosjean aslen Isviçreli . Fransa vatandaşı sadece .

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir