Stepney Vermediyse Coughlan Belgeleri Kimden Aldı?

yazar:

kategori:

Nigel Stepney, Mike Coughlan’ın casusluk skandalındaki rolünü açıklamasını beklediğini çünkü Ferrari’ye ait belgeleri Coughlan’a kendisinin vermediğini söyledi.

Stepney dün casusluk davası kapsamında İtalyan savcı ile görüştü ve olay hakkında gizleyecek bir şeyinin olmadığını söyledi.

Avukatı Sonia Bartolini müvekkilinin Coughlan’a bu belgeleri vermediğini tekrarladı.

La Gazetta Della Sport’a konuşan Bartolini "Sorgulama sırasında müvekkilim Ferrari’nin projelerini içeren 780 sayfalık dosyayı Mclaren’e verdiği suçlamalarını reddetti."

"Aralarında görüşme oldu ancak hiç bir zaman yazılı belgeler vermedi."

"Nigel’in geçtiğimiz nisan ayında Honda planlarını konuşmak için Barcelona’da Coughlan ile görüştüğü doğru. Bazı anlamsız çizimler karalamışlar. Gerçekte elinde bu belgeler olmadığı için Nigel 780 sayfalık belgeleri tanımlamada da zorlandı. Belki bu belgelerin tamamı çalınmıştır ama Nigel ile bir bağlantısı yok."

"Bu yüzden Nigel, Coughlan’dan ve yaptığı çelişkili açıklamalardan hoşnutsuz oldu. Ancak Stepney’in savcıya verdiği açıklamalar FIA’ya verilen ile tutarlı." dedi.

La Gazetta Della Sport ayrıca Stepney ve Coughlan’ın yüz yüze getirilebileceğini ve ikisinin birlikte sorgulanabileceğini belirtti.

Savcı Tibis "Şu an için Stepney’in sorgulaması yeterli olandan fazla. Her soruya cevap vererek işbirliği yaptı. Diğer insanlarda araştırma altında olduğu için bunları açıklayıp açıklamamak onlara bağlı." dedi.

Avukat Bartolini "Yüzleştirme iyidir. Stepney’in gizleyecek bir şeyi yok. " dedi.


Yorumlar

  1. Suclu McLarende olsa Ferraride olsa step. yada couglan kim olursa olsun.Ceza verildimi verildi.dogru ya da yanlıs bir suclu secildi.Neyi uzatıyosunuz.İtalyan mahkemeside mi para cezası vermeye kalkacak şimdi.? 2008 de bu kavgayla gecmesin.

  2. Konu kapandı diyen arkadaşlar konu sadece McLaren'in 100.000 dolarlık cezasıyla sonuçlandı. Konu hakkında daha fazla bilgisi olan varsa buyursun:D Nigel ya da Mike herhangi bir ceza aldılarmı? Ben böyle birşey duymadım. Neyse çıksın da biz de bilelim. Alonsonun söyledikleri dışında hiçbir şey yok ortada… Evet daha fazla şey çıkar belki ama ne çıkacaksa çıksın ve ondan sonra kapansın bu konu
    😀

  3. Tam Sezon Baslıcak Tekrar Bu Konuları Açıyorsunuz.. Bu Bence F1 in içindeki bir komplo… Olayın Basında Neden boyle demedin??? Sen Sadece Aklını Yitirmişsin Nigel

  4. stepney bu kadar ısrar edince insanın aklı karışmıyor değil. acaba cidden bir oyunmu var bu işin içerisinde 🙂

  5. ferrarinin planıydı hepsi istedikleri gibide oldu.

  6. Fatih Gülmez avatarı

    Belki daha fazla şey çıkar 😀

  7. bencede konu çok uzadı cezalar verildi,suçlular anlaşıldı..bundan sonrası ortalığı karıştırmak isteyenlerin ekmeğine yağ sürer.asıl mclaren'in yapması gereken aylar önce bu belgeleri ele geçirdiğinde bunu ferrariyle paylaşmak olmalıydı..

  8. açıklıyorum ben verdim evet evet ben verdim :))))) baydı bu konu

  9. Ya bu kadar muhabbetin üzerine herkes sütten çıkmış akkaşık oluverdi. Bir McLaren suçlu nasıl bir kargaşa bu yaaa :s

  10. bu konular gerçektn çok sıktı artık.yeni sezon başlıcak 2 hafta sonra artık bunları konusalm.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir