RedBull: "Ferrari ve McLaren Gelişti"

yazar:

kategori:

Red Bull’un 2009 sonunda egemen görüntü çizmesine rağmen Horner, eski şampiyonları küçümsemiyor.

Horner: “Rakiplerimizi küçümsemek çok tehlikeli olur. Ferrari ve McLaren’de görünen o ki bazı iyi adımlar atılmış”

“Kendi işimize yoğunlaşıyor. Ortaya iyi performans koymaya çalışıyoruz; şimdi ile ilk yarış arasında değil sadece, şimdi ile senenin 19. yarışı arasında”

Horner, favori olarak gösterilmelerine takılmadıklarını, kendi işlerine baktıklarını söyledi.

Favori gösterilmeleri karşısındaki hisleri sorulan Horner: “Ruhumuza okşar ama sadece kendi performansımıza yoğunlaştık.”

“Bütün takım her alanda inanılmaz şekilde sıkı çalışıyor. Rakipleri akkında bir değerlendirme yapmak güç, özellikle de bu sene. Kafamızı önümüze eğip elimizden gelenin en iyisini yapmalıyız”

Geçen sene Red Bull, BrawnGP’nin en yakın rakibi olmasına rağmen takım aslında sezon ortasında kendini buldu. Horner 2010 sezonuna pilot ve motor değişikliği yapmadan girmenin Red Bull’a yardım edeceğine inanıyor.

Horner: “Bana göre önemli olan, bütün alanlarda tamamıyla devamlılığımız var.”

“Uzun bir şampiyona olacak ama istikrar, bu sene için kilit unsur niteliğinde.”


Yorumlar

  1. dünkü tur yiyenler , adam olmuşlarda ferrari ve mclareni kendilerine tehdit olarak görüyor 🙂 hey allam ne günlere kaldık. iyiki gecen sene kerse yogunlastılar. asıl ferrari ve mclarene , redbull tehdit olur olabilirse.

  2. Mclaren otomobildeki sorunları bulmustu zaten geçen sene sonuna doğru en iyi otomobildi bence.Ferrariden bahsedecek olursak geçen sene zaten aracı durdurdular ve bu seneye hazırlandılar bu derece iyi olmaları bekleniyordu.Mercedes de otomobildeki bazı sorunları buldugu takdirde mükemmel bir sezon izleyecez demektir.

  3. Umarım Red Bull geçen seneden daha hızlı ve başarılı olur. Sağlam adımlarla, büyüyerek marka takımlardan biri haline gelir 😉

  4. ferrari,mclaren ve mercedes i nasıl küçük görebilirlerki.evet geçen sene çok iyi iş yaptılar ancak 2008 in bunda etkisi büyüktü.bu sefer tam tersi oldu,yeni kurallar ve daha önce başlayanlar.umarım 4 takım ve 8 pilotla güzel bir yıl olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir