Lauda “Red Bull Asla Mercedes’i Sevmedi”

yazar:

kategori:

Mercedes F1 takım patronlarından Niki Lauda, Red Bull’un Mercedes motoru almasına dair görüşmelere dair ilginç açıklamalarda bulundu.

Renault ile yollarını ayıracak olan Red Bull’un Mercedes’ten motor istediği ancak Mercedes yönetiminin bunu veto ettiği söylenmişti.

Bu konuya açıklık getiren Lauda “Christian ve Helmut motor istediklerine dair mektup gönderdiler. ‘Evet’ dedim ancak öncelikle Bay Mateschitz ile görüşmemiz gerektiğini çünkü onun sebep her neyse Mercedes’i asla sevmediğini söyledim.”

“Geçmişte bilmediğim bir şeyler var. Bu yüzden Mateschitz’i görmeye gittim. Onu tanıyorum ve ona gerçekten ilgilenip ilgilenmediğini sordum. ‘Evet, ama, ama, ama…’ Ardından o ‘ama, ama’ların ardından konuşmalar devam etmedi.” dedi.

 


Yorumlar

“Lauda “Red Bull Asla Mercedes’i Sevmedi”” için 9 yanıt

  1. Bırak bu ayakları Niki, koskoca Mercedes bir “meşrubatçı takımına” motor vermeye korktu ya, ne deseniz gülerim bir yerlerimle..

  2. Vallahi lauda bizide kimse sevmiyor, ama lara gelince büyük ihtimal güncel motor vermeyeceğiz dediniz büyük patronda çıldırdı

  3. Ferrari 2016 motorunu verse bu kadar sorun çıkmazdı.

  4. Sanırım red bull f1’den alacagini aldi ve artik gitmeyi kafaya koydu. Once renault ile papaz oldular, simdi diger ureticilerle. Bari kalıcı bir fabrika alsa da takdaki emek ve calisanlar bosa gitmese… toro rossoyu da mallya gibi zart diye f1’e gelen, kacmayan ve yatırım yapan birisi alsin.

    1. Güncel motor vermedikleri sürece kalmanın anlamı yokki. Renault konusunda hata yapıldı diğer takımlarda motor vermiyor. Bence RBR bir kumar oynadı ve kaybetti

  5. Evet ama, ama, ama… bizimkiyle aynı motoru vermeyiz.

  6. Kelime oyunları bunlar..

  7. Motor vermemelerini legal bir platrorma oturtmak istiyorlar.
    Isin ilginci bu kadar yeni bir takimin koklu takimlara gore herkese bu kadar kok sokturmesi taktiri hak ediyor.

    1. Herhalde Red Bullu kastediyorsun.Adamlarin modern F1e girisleri 1954 1993ten beride motor ureticisi olaral yer aliyorlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir