Ecclestone, Japonya’da Mercedes’leri Bilerek Ekrana Getirtmemiş

yazar:

kategori:

F1’in patronu Bernie Ecclestone, Japonya GP’sinde pek fazla ekrana gelmeyen Mercedes pilotlarını bilerek göstermediği iddialarını kabul etti.

Gümüş Ok’lar 90 dakikalık yarışına sadece 5 dakikasında ekrana geldiler.

Bu duruma Red Bull’a motor vermeyen ve oldukça baskın olan Mercedes’e karşı intikam almayan Ecclestone’ın sebep olduğu iddia ediliyordu.

Lauda “Bernie itiraf etti. O çok büyük farkla kazandığımız içi suçun bizde olduğunu söyledi.” dedi.

Ecclestone ise “Hiçbir intikam almadım. Bu çok aptalca. Biz izleyicilere iyi bir gösteri sunmaya çalışıyoruz. Ama Lewis ve Mercedes şuanda çok baskın ve bu sadece kendileri için iyi” dedi.


Yorumlar

“Ecclestone, Japonya’da Mercedes’leri Bilerek Ekrana Getirtmemiş” için 7 yanıt

  1. keşke bu hassasiyeti meşrubat takımı zamanında da yapsaydınız..

    aynı senaryo hakimdi..

    şimdi ne değişti ise..

    ucuz günah çıkartma işleri

    ve tribüne oynayan basit hareketler..

  2. enclestone yaşlandıkça saçmalamaya başladı artık.schumacher ve vettelin 9 yıl formula1’in içine ettiği sezonlarda bile bunu yapmadılar. mercedes schumacher zamanında sürünürken dalga geçiyordunuz son 2 yılda iyi bir araç yaptı hemen saçmalamaya başladınız öyle böylede şampiyon lewis olacak.

    1. F-one-Driver avatarı

      Ne schumacher’in ne de vettel’in F1 in içine ettiğini düşünmüyorum, evet baskınlık bazen can sıkıcı oluyor ama bunu takım arkadaşları niye başaramadı?! Ortaya konmuş saf bir yetenek var, şimdi de hamiltonun sivrildiğini görüyoruz rosberge karşı, ama iki mercedes aracının arka gruptan kopukluğu çok fazla, bu eccestone saçmalıklarını haklı çıkarmaz, ama kimsenin başarısını da F1 in içine etmek olarak görmemek lazım. Barrichello veya webber o dönemlerde şuan Rosbergin olduğu kadar baskın değillerdi, bu da schuminin ve vettelin ayrı bir gayret ve yetenek sarfettiklerinin ispatıdır. Hamilton da Rosberge karşı aynısını yapıyor, ama mercedes arka gruptan aşırı kopuk, birincinin kim olduğunu bildiğimiz gibi ikincinin kim olacağını da biliyoruz…

  3. iyice cılkını çıkardılar.Çok yakında benim babam senin babanı döver hesabına döner f1

  4. Show business. Arkada eğlence varken öndeki sükunet gösterilmez. Önde eğlence olsaydı arkadaki eğlence gösterilmezdi.

  5. Artık F1 yarış olmaktan çıkıp komediye doğru gidiyor…

  6. Mehmet Günaydın avatarı
    Mehmet Günaydın

    Adamın dibisin Bernie sendeki kafa olmasa bunlar 3 silindir turbo dizel motorlara geçecekti sen bu sporun babasısın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir